Irka_fihi написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Въпрос, относно правилата

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

..., или пък друг потребител без да е член на Сдружението (освен да е станал внезапно) да има достъп до раздела му !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
 - 

Ами довечера ще има среща и аз ще съм там. Ще гледам да седна до теб и да проведем диалогIrka_fihi написа:Мдааа, чудя се откъде да я захвана и дали изобщо има смисъл? Адски тъпо ми е да обсъждам каквото и да било във форума с човек, когото познавам лично. Аз не се страхувам от диалога "очи в очи", ти би трябвало да го знаеш много добре.И понеже утре пак ще се наблегне на хапването и пийването, и до диалог няма да се стигне (освен ако аз изрично не настоя за това), та искам да попитам - това за нецензурните изрази и спама конкретно за мен ли иде реч или по принцип?Колкото до отпадането на предупреждения - случвало се е веднъж на 100 години или ако даден потребител е станал особено близък с "някого" от Ръководството след Италфеста.
За нецензурните изрази - спомням си че съм ти писал предупреждение преди доста време именно за това но сега говорих по принцип.И понеже е написано под мой цитат разбирам че на Италфест-а съм станал близък с някой - аз лично не се сещам за кой пишеш?

Коментар
 - 

може ли да седна и аз до теб ?ilkor написа:Ами довечера ще има среща и аз ще съм там. Ще гледам да седна до теб и да проведем диалог

Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
 - 

Ето го списъка с членовете на сдружението "Фиат Форум България"kosta написа:може ли да седна и аз до теб ?
Коментар
 - 

Ред има в тая държава, рееед! Брейй, много мераклии станахте, ще взема да се възгордея!kosta написа:може ли да седна и аз до теб ?ilkor написа:Ами довечера ще има среща и аз ще съм там. Ще гледам да седна до теб и да проведем диалог

Не, Илко, не говорех за теб, като "казах", че някои потребители са станали особено близки...ще говорим довечера. 

"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
 - 

като гледам списъка, точно този за който говоря, не фигурира! но довечера ще говорим, аз ще бъда там!ilkor написа:Ето го списъка с членовете на сдружението "Фиат Форум България"kosta написа:може ли да седна и аз до теб ?
на мен ми е все тая, кой влиза там, но въпроса е принципен и според мен засяга лични отношения!

Коментар
 - 

знам! И аз съм в тази група, но не мога да дам на Пенчо право да влиза !ilkor написа:Кой влиза в този раздел зависи от тази група - само тя дава достъп.

Коментар
 - 

такова е правилото, ама ти всяко правило си има изключение по ред причини!J T D написа:Този раздел може да се разглежда единствено и само от потребителите в този списък!kosta написа:знам! И аз съм в тази група, но не мога да дам на Пенчо право да влиза !ilkor написа:Кой влиза в този раздел зависи от тази група - само тя дава достъп.

Коментар
 - 

Коста сам си отговаряш на въпроса,за всяко нещо има изключениеkosta написа:такова е правилото, ама ти всяко правило си има изключение по ред причини!J T D написа:Този раздел може да се разглежда единствено и само от потребителите в този списък!kosta написа:знам! И аз съм в тази група, но не мога да дам на Пенчо право да влиза !ilkor написа:Кой влиза в този раздел зависи от тази група - само тя дава достъп.

"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
 - 

Един пресен пример, че не си съвсем права:Вчера колега модератор (без значение кой) беше решил, че темата на Ники_Сикс за жените е за коша. Ники ми писа на л.с., обсъдихме въпроса с колегата модератор, той се съгласи, че е сгрешил и върна темата обратно.Всички решения на модератори се виждат и ако са спорни - се обсъждат и евентуално - преразглеждат.Така стана и с предупреждението на Malone.И е ставало много пъти, не са единични случаи.Irka_fihi написа:Изключително глупаво е, автоматично да се решава, че модераторът е прав, а "простият" потребител греши. Примитивно е! И като почнете с тези доводи: "Ми то...нали си се съгласила с правилата?" Да, защото ми харесва да влизам и чета тук, и това е условието да го правя, да се "съглася" с правилата!Един съвет от мен - вслушвайте се ПОНЯКОГА в гласа и на "простия" потребител!
Коментар
 - 

Темата е за правилата и по този повод бих искала да попитам дали правилата важат за всички и защо когато някой ме обижда, трябва да си трая, в случая става дума за Airfan. Вече ме предупредиха за него, че щял да ми сипе с черпака, ми не ме стреснаха много
 Имам запитване:Това беше в темата за Стара Загора :Никой не го отрази и колегата си продължава.Airfan написа:
  Препоръчвам:
Предупредиха ме от модераторския екип, че че всеки може за пише където си пожелае, но идеята ми не беше да му казвам къде да пише, а какво, защото мисля ,че това не е по темата.Естествено бе обърнато внимание на моите постове, но не и на неговите.Бих искала да знам защо?Airfan написа:Само ако разкрият вече и третия играч.emzo написа:Заралия да е !Кола лайт нямаш ли ?
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар