Предложението ми е следното: Мисля че би било готино ако под името на всеки потребител, или по-точно под аватара да се изписва: Кара..../примерно Fiat Punto 97г. 55/Както е в доста други форуми. Друго което би могло да се направи е под името да се изписва "Ентусиаст"; "Кандидат Ентусиаст" :"Старши ентусиаст" Както е във форума на BMW да речем или както е при Lancia "Аматьор": "Професионалист" и тн.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Кой Каква Кола Кара?

Collapse

X
- 

Re: Кой Каква Кола Кара?
Аватара ми е достатъчен , поне ако си сложиш твоята колаAlexius написа:Предложението ми е следното: Мисля че би било готино ако под името на всеки потребител, или по-точно под аватара да се изписва: Кара..../примерно Fiat Punto 97г. 55/Както е в доста други форуми. .

Коментар
 - 

mariobg - 

Re: Кой Каква Кола Кара?
Според Митко май е лесноMitko написа:Това е лесно. Ще ги добавя. А рейтинга поне при БМВ и Lancia се формира по броя на написаните мнения.Alexius написа:Предложението ми е следното: Мисля че би било готино ако под името на всеки потребител, или по-точно под аватара да се изписва: Кара..../примерно Fiat Punto 97г. 55/Както е в доста други форуми. Друго което би могло да се направи е под името да се изписва "Ентусиаст"; "Кандидат Ентусиаст" :"Старши ентусиаст" Както е във форума на BMW да речем или както е при Lancia "Аматьор": "Професионалист" и тн.

Коментар
 - 

mariobg - 

mariobg - 

Идеята е много хубава, но мисля, че ще има хора, които ще почнат да пускат безмислени постове- колкото да си вдигнат ранга. Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 . Поздравления към mariobg и Mitko Мислили ли сте си да направим няква страница във форума в която да качваме интересни снимчици? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар