Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за анти-законните теми

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Предложение за анти-законните теми

    Колеги модератори, предлагам във всички раздели с изключение на раздел "Хайде... конете", когато се появи тема в която става въпрос за явно и умишлено погазване на закона, директно да се заключва или трие без предупреждение. Ето от няколко дни е налице поредната тема за максимални скорости. Цитират се стойности 150-160... 210 дори! От такива теми някой вземе че се засегне, и отива на магистралата и започва - първа - втора - девета бърза, и после "вдигнах 180, вдигнах 350...." Не знам някъде в България да е разрешено движение с такава скорост. Изобщо всякакви постове в които авторите целенасочено искат да ни покажат как са нарушили закона, да не се толерират! Законът може да не е перфектен, но ние сме длъжни да го спазваме във вида в който е. Това включва директно изтриване на теми като "Питане за акт" - ето там някой си иска да кара без винетка, и пита колко ще му е глобата. Демек преди да направи нарушение, вече го планира. Или пък "Хванаха ме със 160 да изпреварвам неправилно, колко точки ще ми вземат..." Просто не ми се рови - колко много теми са свързани с истории за грубо неспазване на закона и въпроси "А вие така правите ли като мен?" Дори и аз самия се похвалих като минах по цариградско със 150, ама от това нито оная ми работа е по-голяма (с извинение за епитета!), нито пък получих награда за геройство. Единственото е че застраших няколко живота, за което дълбоко съжалявам и повече не се повтори

    #2
    Оги, съгласен съм с теб, но защо да се ограничаваме само със Закона за движение по пътищата? На niki_sixxx латино историята не е ли против Божия закон? Лятото се пусна тема "Има ли побойници..." - там какви неща се изписаха.Публичен форум е, пишат се и много глупости, хората споделят какво ли не, нормално е да има и такива неща.Не сме с крила на гърбовете и всеки от нас прави простотии понякога. Какво лошо има да сподели със съмишленици. Трябва да подкрепяме по-често колегата Коцев, в опитите му да "приземява" някои от пишещите. И да се борим с аргументи за спазването на закона.
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

    Коментар


      #3
      Аз съм ЗА!Кой, кво иска да прави - няма нужда от публични хвалби, афиши и подстрекателство!

      Коментар


        #4
        Аз също съм ЗА спазване закона. Когато съм го нарушил - трая си, не афиширам.За рацерите си има специализирано място наречено тунинг-бг, където всякакви индивиди с подобни подвизи са добре дошли.

        Коментар


          #5
          с ’висока обществена опасност’ са рацерските теми - дето се хвалят кой кого дръпнал и си уговарят срещипризовавам за незабавни действия по тези теми !!!или се чака някой да се пребие или да убие невинни хора около него за да се вземат мерки ?!?!който иска да се прави на съзтезател - има си писти за тая работа , не му е мястото по булевардите в града.Нито пък трябва да се дава трибуна на такива .... рацери - да се уговарят тука във форума.Предлагам да се променят правилата на форума и след това да се заключат тези теми

          Коментар


            #6
            Аз предлагам точно тезиот състезателните теми, тия дето карат без книжки и дето им свидят винетки, застраховки и гуми - да се местят в раздел "Нарушители на закона, етиката и морала" и периодично да се пращат справки от тях на КАТ, МВР и заинтересованите контролни органи!
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

            Коментар


              #7
              jenshen73 написа:
              ....и периодично да се пращат справки от тях на КАТ, МВР и заинтересованите контролни органи!
              те "контролните органи" , нали се сещаш през кой орган им е това дето някой ще им го изпрати

              Коментар


                #8
                Ето конкретната тема, вече си има щастлив завършек: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34957За 10 спестени лева (къде не си ги дал, дето се вика), рискуваш много повече. Накрая задължително се похвалваш как си теглил п==ка майна на законите и на държавата, и как си я ощетил с невъобразимите ДЕСЕТ ЛЕВА!

                Коментар


                  #9
                  ogi28b написа:
                  Ето конкретната тема, вече си има щастлив завършек: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34957За 10 спестени лева (къде не си ги дал, дето се вика), рискуваш много повече. Накрая задължително се похвалваш как си теглил п==ка майна на законите и на държавата, и как си я ощетил с невъобразимите ДЕСЕТ ЛЕВА!
                  то ако не се похвалиш публично, каква е файдата от геройството... а и удоволствието клони към 1/3....
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

                  Коментар


                    #10
                    В тоя ред на мисли, ето още едно достойно за похвала и награда "рацер на тримесечието"http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=355005#355005 - карал си човека невинно със 160, и взел че ударил куче, та сега търси броня. Мисля си че търсенето на броня може да мине и без подробностите защо точно я няма бронята му.

                    Коментар


                      #11
                      И аз съм ЗА! Освен това предлагам разделът "Хайде да си премерим ... конете" да се премахне!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

                      Коментар


                        #12
                        Re: Предложение за анти-законните теми

                        ogi28b написа:
                        когато се появи тема в която става въпрос за явно и умишлено погазване на закона, директно да се заключва или трие без предупреждение.
                        Ето го поредния самоубиец: Понеже така по-малко го изпреварвали...

                        Коментар

                        Working...
                        X