Вчера  и днеска имах проблем при зареждането на форума, като днес беше по-продължителнооо  

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Какви са тези проблеми с форума?

Collapse

X
- 

Явор Митев
Коментар
 - 

Грешката, за която съобщаваше браузъра (долу в левия ъгъл) действително беше следствие от вмъкването на кода от Google. Но мисля, че причината е в phpBB (софтуера на форума). Както и да е, леко коригирах кода и сега скриптът се изпълнява без грешка (т.е. не би трябвало да си получава съобщението долу вляво).@lov: Това не би трябвало да има връзка изкарването на актуалните теми.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
 - 

До г-н Форум Администратора на форума на ФИАТ. Г-н председател, забелязах неточност в появяването на един от надписите, а именно "гараж", когато съм получил лично съобщение. Моля да обърнете внимание, когато имате възможност. За справка - това го виждам така на компютър с 14-инчов монитор, с резолюция на изображението - 1024 на 768 пиксела. Колата ми е с двигател 1.9 JTD, аако има значение, зареждам само на ЕКО. Предварително ви благодаря.
Коментар
 - 

Оги, прочети си личното съобщение (1) и гаражът ще се качи горе. Старнно и моята е 1,9JTD но такъв проблем не забелязвам
 Майтапя се 
 Снощи добавих линк към сайта който малко измести останалите. Тествано е на 1024Х768 но не съм се сетил че при непрочетени съобщения се добавят още символи в реда. Ще го коригирам!

Коментар
 - 

Той гаражът си беше горе, и докато съм разцъквал, ми е дошло, и гаражът ми слезе. После го вдигнах без проблеми. Иначе линкът към сайта е полезенilkor написа:Оги, прочети си личното съобщение (1) и гаражът ще се качи горе. Старнно и моята е 1,9JTD но такъв проблем не забелязвам
 Майтапя се 
 Снощи добавих линк към сайта който малко измести останалите. Тествано е на 1024Х768 но не съм се сетил че при непрочетени съобщения се добавят още символи в реда. Ще го коригирам!

Коментар

Реклама

Collapse

Коментар