Не съм влизала във форума близо три дни. Днес влязох и като цъкнах да видя всички актуални мнения, се оказаха само три. Как става тоз’ номер? Всички други теми ми излизат като вече прочетени?Странен казус, но зададен в неподходящият раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Кой ми е чел темите?... Може би е въпрос към админ-ите....

Collapse

X
- 

Понякога се получава така и при мен... получава се и с IE и с Firefox! Не задълбавайте защото такива казуси винаги стигат до задънена улица! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
 - 

deadairplane - 

deadairplane - 

u_bo
ма вий сериозно ли?
май имаше едни хапчета за параноя... ще проверя и ще ви поръчм по една кофа 

а сериозно - от коокитатта е ефекта с ’прочетените ’ теми.

Коментар
 - 

deadairplane - 

u_bo
добре де добре. успокойте се , дишайте дълбоко. За вас колега ще поръчам от хапчетата на едро и на "примосионална сина"deadairplane написа:Ами как да ти кажа, СЕРИОЗНО. Форума беше хакнат на скоро и "хакера" е влизал с месеци и си е копал. Какво би му попречило да си вземе паролите на други узери за да има от къде да влезе пак следващия път. Толкова ли е трудно да си смениш паролата? Иначе веярно проблема най-вероятно е от кукитата, ама ако се окаже, че не това е проблема?Това си е превантивна мярка и не ковства никакви усилия.u_bo написа:ма вий сериозно ли?
май имаше едни хапчета за параноя... ще проверя и ще ви поръчм по една кофа 

а сериозно - от коокитатта е ефекта с ’прочетените ’ теми.
има времево ефективни и неефективни методи за хакване.... ма това е една тема дето не ми е интересна.Искам да кажа :  колеги има здравословна и нездравословна параноя.ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА !  peace!

Коментар

Реклама

Collapse

Коментар