Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При забравена/загубена парола.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    При забравена/загубена парола.

    Така се получи, че си затрих всички съхранени пароли, вкл. и тази за форума. Не си спомням точната дата, но беше преди поне 2 седмици, когато за пръв път използвах линка "забравена парола", (Админите, предполагам могат да видят точната дата), попълних съответния мейл и от тогава досега - нищо. В посочения мейл няма никой. Проверил съм и в анти-спам секцията. Няма. След доста налучкване, все пак успях да уцеля нужната парола, както е видно. Информирам администраторите за този проблем, тъй като е възможно да се повтори за в бъдеще с някой съфорумник.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

    #2
    Благодаря за сигнала!Моята поща е на същото място и нямам никакви проблеми с получаването на пощата от форума. Мисля обаче че съм въвел адреса му в адресбука. По този начин май пристигаха писмата успешно.Пробвай и кажи дали има резултат. Адресът от който идват писмата е info@fiat-bg.org.Иначе при всякакви проблеми с влизането ето тук има инфо как да се свържете с двама от администраторите.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ие:Току що направиха няколко опита за възстановяване на забравена парола с пощата на dir.bg и писмата не се получават. В Gmail обаче си пристигат без проблем ...

    Коментар


      #3
      Значи проблема не е в нашия телевизор. Познавам един от админите на Дир-а и ще се поинтересувам защо така се получава. Едва ли пак ще си забравя паролата, но мерси за линка.
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

      Коментар


        #4
        Абе не е баш така Имаме известна вина ама щом в Гугъл стига къв е пробелма с дира не знам ...

        Коментар


          #5
          Има нещо вярно, че проблема може и да не е в Dir. Повечето пароли, които успях да възстановя са ми с мейл точно там. Получих коректно линкове за възстановяване.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

          Коментар


            #6
            Вероятно Дир.бг ползват спам филтър, който по някаква причина блокира мейлите от инфо@фиат-бг.орг. Говори с някой от Дир-а и поискай да извадят фиат-... от "черния" списък.
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

            Коментар


              #7
              Проблемът е, че домейнът няма
              FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

              Коментар


                #8
                Проблема е че нямаме ривърс ДНС запис. А в настройките на някои сървъри е указано да не приемат писма от такива изпращачи.Това ни е известно отдавна но за сега не може да се промени. Тъй че ако имате поща в Google запишете нея в профила си.А ако нямате си направете една - с нищо не отстъпва на дир-овската - даже има повече екстри А, Pecho ме е изпреварил Зоната, като и записите за нея се контролират от интернет доставчика ... пращани са писма, но за сега без резултат.

                Коментар

                Working...
                X