нека в правилата на форума се включи изискване като се продава нещо/кола или каквото и да е/ да трябва да се посочи цена. така ми е много глупаво- продава се касетофон/примерно/, харесвам го, обаче не пише цена. еми аз лично си отминавам обявата. сеа ако взема да звъня на всяка оферта, която ми харесва най-малкото е неудобно за продавача да го притеснявам, освен това кому е нужно да се крие цената?

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

за обявите в продава

Collapse

X
- 

Re: за обявите в продава
Съгласен съм с теб,за криенето на цената стана навик на всички напоследък,до преди някоя годинка всяка обява на кола ,тези уличните с хартиена табелка "продава се" пишеше цена и т.н.,от доста време насам почти никои не пише цена ,както казваш ти да звъниш на всяка обява е кофти,хайде за кола е по разбираемо но за разни дреболийки трябва да има цена.pakumba написа:нека в правилата на форума се включи изискване като се продава нещо/кола или каквото и да е/ да трябва да се посочи цена. така ми е много глупаво- продава се касетофон/примерно/, харесвам го, обаче не пише цена. еми аз лично си отминавам обявата. сеа ако взема да звъня на всяка оферта, която ми харесва най-малкото е неудобно за продавача да го притеснявам, освен това кому е нужно да се крие цената?Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
 - 

Я виж пак правилата! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=10272"Ще се трие, ако няма цена" - виж 2.
Коментар
 - 

е да ама аз съм в този форум 1 година преди теб и никога мое мнение не е било трито или да съм имал предупреждение, че ще се трие. модераторска намеса съм имал 1 или 2 пъти за липсващи точкиrustson написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Е как да се спазват тогава правилата?! Ти ме разбиpakumba написа:ми супер, аз не съм ги чел и няма и да ги прочета
 ....
 Искаш да се спазват правилата и да се четат, а ти не си ги чел!?
 , така че не се чуваствам виновен задето не чета правилата.

Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
 - 

Да... и после, защо модераторите са една камара и не стигат!?pakumba написа:ми супер, аз не съм ги чел и няма и да ги прочета
 ама поне съм гледал, че не се спазва това. сетих се от темата за учебното волво, това е първата тема със забележка за цена. как да е вече всичко е ясно.
  Ще ти направя още една забележка-всяко изречение започва с главна буква!  :D  

Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар