Колеги понеже се стремим по всякакъв начин да пишем във форума без грешки мисля че е уместно да си поправим и системните съобщения във форума 
Ще помоля също колегата Vladim като си заключва сам темите в раздел продава поне да не пише след това в тях по някое друго емотиконче само и само темата му да не се изгубва назад в страниците. Мисля че като се заключи една тема никой няма право да пише в нея и сме равни по този показател.
 http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13838

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

правописна/граматическа грешка в съобщение на форума

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Re: правописна/граматическа грешка в съобщение на форума
Мисля, че всеки може да "пише" по някое "емотиконче" в темата си за да не се изгубва!Punto SX написа:Колеги понеже се стремим по всякакъв начин да пишем във форума без грешки мисля че е уместно да си поправим и системните съобщения във форума
Ще помоля също колегата Vladim като си заключва сам темите в раздел продава поне да не пише след това в тях по някое друго емотиконче само и само темата му да не се изгубва назад в страниците. Мисля че като се заключи една тема никой няма право да пише в нея и сме равни по този показател.
 В този ред на мисли не мога да разбера в, какво ме обвиняваш!? Виж, ако бях я направил важна тема, това вече е друг въпрос!  
 А относно заключването на темите... еми, какво да правиш... не всеки се е родил модратор/администратор!  
  :P

Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
 - 

Имах предвид че си написал емотикона след заключването. Надявам се не броиш отговора ми за спор с администраторVladim написа:Мисля, че всеки може да "пише" по някое "емотиконче" в темата си за да не се изгубва!Punto SX написа:Колеги понеже се стремим по всякакъв начин да пишем във форума без грешки мисля че е уместно да си поправим и системните съобщения във форума
 В този ред на мисли не мога да разбера в, какво ме обвиняваш!? Виж, ако бях я направил важна тема, това вече е друг въпрос!  
 А относно заключването на темите... еми, какво да правиш... не всеки се е родил модратор/администратор!  

Punto SX 1.1 55
Коментар
 - 

Този път няма!Punto SX написа:Имах предвид че си написал емотикона след заключването. Надявам се не броиш отговора ми за спор с администратор
  А пък и в този раздел съвсем няма как да го "броя" за спор. Пак не разбрах за, какво ми правиш забележка, но, както и да е.

Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
 - 

Последно уточнявам. Виж съобщението от снимката по-горе. Там пише: След заключване на темата не можете да добавяте или променяте мнения. Е как тогава бе човек като заключи темата си на 26.02 успя да добавиш мнение на 27.02. Почвам да си мисля че нещо съм тъп щом не мога да обясня. Или може би заключените теми за заключени само за тези които:Vladim написа:Този път няма!Punto SX написа:Имах предвид че си написал емотикона след заключването. Надявам се не броиш отговора ми за спор с администратор
  А пък и в този раздел съвсем няма как да го "броя" за спор. Пак не разбрах за, какво ми правиш забележка, но, както и да е.Както и да е. Поздрави! Стига толкова сме спорилиVladim написа:А относно заключването на темите... еми, какво да правиш... не всеки се е родил модратор/администратор!

Punto SX 1.1 55
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар