Здравейте!Понеже всекидневно изниква по някоя нова тема за новото поколение ФИАТ 500, мога ли да ви помоля, ако срещне подкрепа предложението ми, във форум Новини или още по-добре ФИАТ, да се направи подфорумче, където да се събере всичко, което е писано и предстои да се напише по темата 
 Пускам и една малка сладка анкетка 

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

за ФИАТ 500

Collapse

X
- 

Резултатът е повече от трагичен
  :D След цяла седмица, 3500 потребители, само 80 посещения на темата и няколко гласа 
 Няма значение, видимо няма място за подфорум, ако ще се радват двама-трима 
 Все пак благодаря на колегите с чувство за хумор, дали отговор В 
 Сега остава да помоля, ако има народна воля, поне да се фиксира една тема във ФИАТ по същата проблемация 
  и там да се пише всичко за новия 500  

Ако админите и модовете решат, ще има 5-има признателни 
Айде весело на всички! 

- 

По принцип - няма проблем, а и аз винаги аплодирам идеята да се пише в една тема по един и същи въпрос. Не е проблем и да я направи "Важна" и да стои отгоре! Обаче нали знаеш, че все ще се намери някой зажмалец, (ша ме прошавате за израза) който да се с...... на метеното и да пусне чисто нова тема, а няма опция една тема да сеприсъедини към друга. Освен това съм забелязал, че когато на една тема и се даде статут на "Важна" - тя просто спира да се чете (или почти)! Факт! Пусни една тема (ама виж за съществуваща вече такава, че ми се струва, че вече има) и ако речеш я правим важна!DEYAN IYI написа:Резултатът е повече от трагичен
  :D След цяла седмица, 3500 потребители, само 80 посещения на темата и няколко гласа 
 Няма значение, видимо няма място за подфорум, ако ще се радват двама-трима 
 Все пак благодаря на колегите с чувство за хумор, дали отговор В 
 Сега остава да помоля, ако има народна воля, поне да се фиксира една тема във ФИАТ по същата проблемация 
  и там да се пише всичко за новия 500  

Ако админите и модовете решат, ще има 5-има признателни 
Айде весело на всички! 
  Ха 3  
 и музиката да свири!

VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар