Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХАЗАРТ!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ХАЗАРТ!!

Вече определено мога да играя хазарт/на ВЪРЗАНО/ с възможността да вляза във форума.От пет опита ако един е успешен отивам да черпя околните с кафе, ако е вечер може и с друго! Пичове какво става бе!!!! Ако има проблем, казвайте и все-някой ще помогне с нещо.Но това положение вече едва се търпи!!!!No answer from the server И сега не съм сигурен дали ще мога да довърша поста.Ако е само от работата да кажем от доставчика ми е, но положението е същото и от къщи!Изнявам се, че пускам темата тук, но се обръщам към Митко!Мите, кажи са какво става дума и с какво можем да помогнем!?ПП ..Виждам, че вече тече дискусия в "Предложения за форума" аз само ще вметна, ЧЕ ХУБАВИТЕ РАБОТИ СТАВАТ С ПАРИ.Няма понятие хем евтинко, хем хубаво.Има май-само едно и то се казва "ФИАТ БРАВО/БРАВА"!!!!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Не знам, обаче нема, нема - па туку ни отнема! Преди манкучка - па ни беше "отнемало"! :D
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

чудно защо при мен не изчезва

Коментар

pugsy написа:
        чудно защо при мен не изчезва
        А, сигурно Митака ти е теглил едно кабелче от сървъра до Вас! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

Re: ХАЗАРТ!!

Mitko написа:
          Хостинг на добра цена трябва. Обсъждането вече тече тук http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8631
          Ми давай да се организираме и да плащаме.Стига безплатни обяди!

Коментар

Working...
          X