Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За RSS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За RSS

Първо поздравления за усилията на екипа.Сайтът е много добър и функционален.Имам въпрос - има ли RSS емисия на сайта.Аз търсих обаче не открих.Добре е да има RSS.Лично аз използвам RSS клиент и следя няколко форума и няколко новинарски сайта.Много е удобно да се следят новите съобщения при положение че нямам време да отварям и да следя всички сайтове.Мисля че ще бъде добре за колегите които търсят помощ или имат въпроси.Ако някой търси спешно помощ и аз имам включен RSS ще мога веднага да се логна и да му отговоря.А като няма RSS може да отворя сайта чак вечерта или когато имам време.Предполагам че във нета се подвизават някакви RSS модули за Джумла и има начин да се закачат към сайта.
    Bravo 1.6 / 16

хитрец, не ти се гледат реклами, а а и форума не е джумла а пхпбб
    Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
    Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Към написаното от null.zero да добавя, че и сайтът и форумът имат RSS емисии. Тази на сайта не е много интересна, защото съдържанието се обновява сравнително рядко. Например: http://www.fiat-bg.org/index.php/hom...eed&type=rssИ на форума: http://forum.fiat-bg.org/rss.phpАма да знаеш колега, че не е същото като да се заровиш из форума!
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Давам си сметка и съм съгласен за рекламите и за брояча на посещения.Също така е вярно че да четеш RSS не е същото както да се разровиш във темите.Разбирам че моментът се е подходящ или идеята не се приема добре.
        Bravo 1.6 / 16

Коментар

Riki888 написа:
          ...Разбирам че моментът се е подходящ или идеята не се приема добре.
          Това не го разбрах. Нали питаше за RSS? Има емисии, посочих ти адресите, от кое не си удовлетворен?
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
          X