Забелязах една интересна идея от колегите от клуб Мазда и смятам, че ще бъде полезно да се реализира и на нашия сайт. Ето за какво става въпрос:http://www.mazda6tech.com/index.php?...=4&Itemid=49С две думи - техническа секция, в която да вписваме някои по-важни хитринки относно експлоатацията на нашите (пък и не само нашите) автомобили. Ако се структурира добре, ще стане приятно и удобно за четене сборниче.Нещо подобно има и в клуб Lancia, но в по-скромен вариант.ПС. Във форума има десетки такива полезни теми, които са изгубени сред стотиците други мнения и изобщо не могат да бъдат открити.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за сайта - техническа секция
Collapse
X
-
Това съм гомислил и аз http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9958 но не намери особена подкрепа иначе идеята е чудесна!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
10х Pecho! По модели и аз не мисля, че ще бъде добре. По-удобно ще да е по възли - двигатели, окачване, гуми, масла. Ще помисля за точна структура и ще пиша малко по-късно.-----Предлагам са започнем с нещо такова. Ако има други предложения - казвайте смело
ДвигателСилово предаванеОкчаване и гумиКупе и интериорЕл. инсталацияПоддръжка и консумативиШофиране
Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Ето създадените категории в секция Технически решения:ДвигателДвигател и охладителна системаСилово предаванеСъединител, скоростна кутия, диференциал, полуоски ...Ходова частОкачване, кормилна уредба, спирачки, гуми, джанти ...ЕлектрооборудванеЕлектрическа инсталация, запалване, електроника, акумулатори, осветление, озвучаване ...Купе и интериорВътрешно и външно обзавеждане, вентилация и климатизация, ламарини, бои ...Поддръжка и консумативиПоддръжка на автомобила, масла, антифризи, спирачни и други течности и консумативи ...В момента категориите не са видими, защото няма статии в тях (вижда се само линкът към секцията). Предложения за подобрения в разпределението и описанията са добре дошли. Както и мераклии да напишат нещо за обща полза. :Dex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Имам предложение за още една категория:Автомобилни газови уредби /АГУ/Техническа информация, изпарители, ламбда контрол, емулатор на дюзи, емулатор на ламбда сонда, ТАР ...Pecho написа:Ето създадените категории в секция Технически решения:ДвигателДвигател и охладителна системаСилово предаванеСъединител, скоростна кутия, диференциал, полуоски ...Ходова частОкачване, кормилна уредба, спирачки, гуми, джанти ...ЕлектрооборудванеЕлектрическа инсталация, запалване, електроника, акумулатори, осветление, озвучаване ...Купе и интериорВътрешно и външно обзавеждане, вентилация и климатизация, ламарини, бои ...Поддръжка и консумативиПоддръжка на автомобила, масла, антифризи, спирачни и други течности и консумативи ...В момента категориите не са видими, защото няма статии в тях (вижда се само линкът към секцията). Предложения за подобрения в разпределението и описанията са добре дошли. Както и мераклии да напишат нещо за обща полза. :D
Коментар
-
Добавих и категория Газови уредби, макар да не мисля, че точно на тази тематика ще се напише кой знае какво - да напомня, че говорим за описани решения (за предпочитане илюстрирани с картинки) или систематизирана информация по даден проблем (а не за обсъждания, както във форума).Впрочем, не виждам някой да е написал (или поне проявил желание да напише) нещо и в другите категории. Какво става, музата ли я няма?
ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Сайта се посещава в пъти по-малко от форума - предполагам в това е причината.Pecho написа:Впрочем, не виждам някой да е написал (или поне проявил желание да напише) нещо и в другите категории. Какво става, музата ли я няма?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар