Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за сайта - техническа секция

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предложение за сайта - техническа секция

Забелязах една интересна идея от колегите от клуб Мазда и смятам, че ще бъде полезно да се реализира и на нашия сайт. Ето за какво става въпрос:http://www.mazda6tech.com/index.php?...=4&Itemid=49С две думи - техническа секция, в която да вписваме някои по-важни хитринки относно експлоатацията на нашите (пък и не само нашите) автомобили. Ако се структурира добре, ще стане приятно и удобно за четене сборниче.Нещо подобно има и в клуб Lancia, но в по-скромен вариант.ПС. Във форума има десетки такива полезни теми, които са изгубени сред стотиците други мнения и изобщо не могат да бъдат открити.
    Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
    Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Това съм гомислил и аз http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9958 но не намери особена подкрепа иначе идеята е чудесна!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Aми нека се даде техническа възможност, после все ще се намерят доброволци. Просто трябва да се отвори нова секция и да се създадат категории... 5 клика с мишката

Коментар

Има вече секция
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

10х Pecho! По модели и аз не мисля, че ще бъде добре. По-удобно ще да е по възли - двигатели, окачване, гуми, масла. Ще помисля за точна структура и ще пиша малко по-късно.-----Предлагам са започнем с нещо такова. Ако има други предложения - казвайте смело ДвигателСилово предаванеОкчаване и гумиКупе и интериорЕл. инсталацияПоддръжка и консумативиШофиране

Коментар

Sko написа:
            10х Pecho! По модели и аз не мисля, че ще бъде добре. По-удобно ще да е по възли - двигатели, окачване, гуми, масла. Ще помисля за точна структура и ще пиша малко по-късно.
            Подкрепям ! :D
            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Ето създадените категории в секция Технически решения:ДвигателДвигател и охладителна системаСилово предаванеСъединител, скоростна кутия, диференциал, полуоски ...Ходова частОкачване, кормилна уредба, спирачки, гуми, джанти ...ЕлектрооборудванеЕлектрическа инсталация, запалване, електроника, акумулатори, осветление, озвучаване ...Купе и интериорВътрешно и външно обзавеждане, вентилация и климатизация, ламарини, бои ...Поддръжка и консумативиПоддръжка на автомобила, масла, антифризи, спирачни и други течности и консумативи ...В момента категориите не са видими, защото няма статии в тях (вижда се само линкът към секцията). Предложения за подобрения в разпределението и описанията са добре дошли. Както и мераклии да напишат нещо за обща полза. :D

Коментар

Pecho написа:
                Ето създадените категории в секция Технически решения:ДвигателДвигател и охладителна системаСилово предаванеСъединител, скоростна кутия, диференциал, полуоски ...Ходова частОкачване, кормилна уредба, спирачки, гуми, джанти ...ЕлектрооборудванеЕлектрическа инсталация, запалване, електроника, акумулатори, осветление, озвучаване ...Купе и интериорВътрешно и външно обзавеждане, вентилация и климатизация, ламарини, бои ...Поддръжка и консумативиПоддръжка на автомобила, масла, антифризи, спирачни и други течности и консумативи ...В момента категориите не са видими, защото няма статии в тях (вижда се само линкът към секцията). Предложения за подобрения в разпределението и описанията са добре дошли. Както и мераклии да напишат нещо за обща полза. :D
                Имам предложение за още една категория:Автомобилни газови уредби /АГУ/Техническа информация, изпарители, ламбда контрол, емулатор на дюзи, емулатор на ламбда сонда, ТАР ...
                BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                Среден разход на газ

Коментар

Добавих и категория Газови уредби, макар да не мисля, че точно на тази тематика ще се напише кой знае какво - да напомня, че говорим за описани решения (за предпочитане илюстрирани с картинки) или систематизирана информация по даден проблем (а не за обсъждания, както във форума).Впрочем, не виждам някой да е написал (или поне проявил желание да напише) нещо и в другите категории. Какво става, музата ли я няма?

Коментар

Ще я има, само дето баш сега ми стовариха да свърша за 3 дни всичката работа на света

Коментар

Pecho написа:
                      Впрочем, не виждам някой да е написал (или поне проявил желание да напише) нещо и в другите категории. Какво става, музата ли я няма?
                      Сайта се посещава в пъти по-малко от форума - предполагам в това е причината.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                      X