Направени бяха някои промени в сайта (не във форума):Преминахме от Мамбо на Джумла!Сменен бе шаблонът на сайта (и оттам и общия му изглед)Добавена бе секция ОбявиЗа секцията Обяви: в нея могат да се пускат обяви за продажба, покупка и размяна. Засега са обособени 4 категории:АвтомобилиРезервни частиАксесоариДругиВсеки може да пуска обява след като се регистрира в сайта. Важно! Регистрациите в сайта и форума са различни и съвсем отделни! Ако не сте се регистрирали в сайта, не опитвайте да влезете там с името и паролата си за форума.Мисля, че интерфейсът е достатъчно ясен, за да има нужда от обяснения как се пуска обява. По подразбиране срокът на валидност на обявите е 60 дни. Но всеки пуснал обява може да влезе и да си я редактира и изтрие, след като вече не е актуална. И моля прочетете Правилата (какво може, какво - не и пр.).А да, в момента не могат да се качват снимки (по принцип - до 3 бр. с размер до 60KB). Причината е че трябва да се инсталират нови версии на едни работи, с които работи този модул.Има за оправяне доста работи по съдържанието, но се надявам да се включат и други хора (например за описанията на моделите). Моля, ако забележите нещо изгърмяло, давайте знак!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преинсталация на сайта
Collapse
X
-
Въпрос на избор! А лично бих пускал в сайта поради ред причини:- - Секцията в сайта е направена специално за това, а не е просто една от многото във форума.- Мога да си управлявам обявата (да си я редактирам, да си качвам и махам снимки, да я изтрия...).- Ако съм пуснал няколко обяви, във всеки момент имам достъп до всички тях, събрани на едно място (няма да ми се налага да ровя из купа теми, за да ги открия).- Никой няма да ми пише в обявата колко било скапано това, което продавам или ... (да не описвам случващото се в тази секция на форума).- Секцията в сайта има търсачка - стига да съм си написал смислено обявата, лесно ще бъде открита от всеки, търсещ нещо конкретно.
ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Браво! Изглежда доста семпло и приятно, поздрави на Пешо за добрата работа!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар