Ами дойде време да сменя фотото.Предлагам нашето апаратче, да кажем цена 100лв и разбира се подлежи на коментар. Самото апаратче представлява ето това: http://www.dpreview.com/reviews/spec...msung_d250.asp
продавам го понеже от мобилния оператор ни правят подарък, и това ми идва в повечко. Машинката си работи перфектно, правил съм доста снимки и като цяло наистина съм много доволен. По долу ще кача и снимки правени с него. Към апаратчето върви и карта 2Гб, и калъфче.Телефон за връзка: 0886 189 894 - ЕмоSamsungDigimax 250ОСНОВНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИДата на модела: 2004-12-02Ефективна матрица: 2.1 MPxМакс.резолюзия: 1600 x 1200Оптично увеличение: 3xЦифрово увеличение: 4xДисплей: 1.5 " LCDБатерия: AA (2)Размери: 108 x 56 x 32Тегло: 157гр.Повече информация:Тип сензор: CCDВид цветен филтър: RGBФокусно разстояние: 35 mm - 114 mmMax.апертура: F2.8 - F4.8Скорост: 2 - 1/2000 сек.Сменяем обектив: НеАвтоматичен фокус: ДаВид на автоматичния фокус: TTLПомощен лъч за автоматично фокусиране: ДаЗаключване на авто-фокуса: вкл./изкл. избираемоОптичен стабилизатор: НеРъчен фокус ДаНай-близко фокусно разстояние: Да (5 cm)Вградена светкавица: ДаРежими на свекавицата: Автоматичен, ръчен, светкавица вкл./изкл.Намаляване ефекта

Коментар