Сега остава и капачка да изскочи от някъде(някой).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЕТЕ МИ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
xctr написа:Търся 2 носача от Marea / Bravo HGT. Няма значение в какво състояние са ама ако са оригинални ще черпя много! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Търся малко говорителче за Мареа комби. Намират се на колоните на багажното. Трябва ми дясното(стоейки зад колата) , не че има значение ама да уточня. Ако на някой му се намира такова да се обади. Ако никой не иска да го подари съм готов да си го платя на разумна ценаnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
някой да има дръжка за пунто, за пасажерското място? Ако има и за шофьорското...става въпрос за Punto Mk.I (ако има значение - GT1) че като реших да повозя баща ми ми направи забележка, че нямало дръжки :Dedit: Пропуснах: и кука за теглене, че като счупи бутало се наложи да го карам така 15 км :D Добре, че е фиат, а не някой VolksWagen да кажем, че нз какво щях да правя...
Коментар
-
nikolai91 написа:На някой да му се намира кора за багажника на фиат браво..FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар