Изрежи си поплавъка от фибран пробвано е и работи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЕТЕ МИ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
Търся си следните неща за Браво ’96 г.:1. Лостче за фаровете - изглежда имам проблем с него и при включване на дълги, ми гаснат и късите, като така оставам без светлини - трябва да върна на къси2. Ляв мигач за предния калник (от шофьорската страна) - явно от умора на материала, с времето, се е счупила щипката, с която се захваща за калника3. Светлоотразител за задната броня - тук вече вината си е моя - подпрях го леко в едно бетонно колче, той се поначупи и е паднал (бронята е здрава).Фиат Браво 1.4 12V '96 г.
Коментар
-
На някой ако му се намира батерия за Siemens A70 или какъвто и да е апарат работещ с Globul, няма да му се разсърдя ако ми направи коледен подарък.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
S_BANKOV написа:Моля някой ако има СТАР ИЗПОЛЗВАН ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР с метална мрежа отгоре да свирка, трябва ми мрежата, не бих отказал и няколко."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Фидери Бърз си признавам ти, ако ми намериш мрежа ще има и за теб. Снощи докато сглобявахме с малкия лего и ми хрумна страхотна идея за отежняване на фидера.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Мисля, че имам у нас, но е една ръждива, не е алуминиева и не знам колко е. Правих опити за разни фидери, ма много грозни ги изкарах :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
БАНКОВ, Аз ще ти събера от фадроми малко филтри. Високи са по около 50см. Обаче ще трябва някоя кошничка да ми подариш Едит: Току що проверих даже и сега имам готовност да ти ги взема. Измисли начин как да си ги вземеш от мен. Споделиха ми колеги, че от Бобкетите ставала мрежата супер. И от тях имало доволно количество. Следващият ход е твой"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар