Здравейте!Знам, че не съм един от най-видните членове на форума, но все пак ще попитам дали някой има тези неща и ако някой ги има в излишък и реши да помогне ще съм много благодарен! Нуждая се от говорителите на вратите и таблото (не знайно защо моите изгоряха или само скрибуцат). Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЕТЕ МИ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
На мен ми трябват 2 такиваcokata_23 написа:Някой да подари (продаде) един тас като този от снимките? Една дупка го ритна моя
Благодаря предварително 
Редя се на опашката!
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ако те устройва 185/65/14 имаш две от мен.pecata написа:Някой ако има 2 летни гуми 13-ки или 14-ки за подаряване.Ще се карат само това лято на една корсичка.165/65/14165/70/13Тези размери ме интересуват.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
u_bo
и на мен ми трябва един бр. - в Пловдивveselin10 написа:Да се намират на някой дълги болтове за джанти? Поне 28-30 мм от конуса.
Коментар
-
Вече имам 16 обикновени и 4 секретни. Купих ги по левче. Мога да ти дам единu_bo написа:и на мен ми трябва един бр. - в Пловдивveselin10 написа:Да се намират на някой дълги болтове за джанти? Поне 28-30 мм от конуса.
Ама как да стане ?
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Re: Капачка
Мога да я транспортирам към 7-ми май.Някой да има ИЗПОЛЗВАН въздушен филтър с МЕТАЛНА ЛАМЕЛА отгоре, не ме интересува за каква кола е, трябва ми металната мрежа отгоре.durex_a написа:ако имаш някой от русе да ти я вземеanttonn написа:Някой ако им ’излишна’ капачка за дългите светлиниот Брава-дясна-ако имат разлика
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар