Някой да има да ми подари теглич за фичо от тези дето се навиват при теглене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
durex_a написа:popara801 написа:Хора,подарявам пластмасарии от интериора на Фиат Браво.Ако на някой му трябва нещо да ми пише на лично.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:durex_a написа:popara801 написа:Хора,подарявам пластмасарии от интериора на Фиат Браво.Ако на някой му трябва нещо да ми пише на лично.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
за Типо:1. Конзолата с духалките 92’ + Арматурното табло на което седи 2. Интериорни пластмаси от типо 3/5 врати. 3. Държачи на облегалката на задната седалка 4. Лостче за фаровете с развалени мигачи5. Копче за аварийни - червено.6. Рефлектор за фар (мисля че беше ляв)7. Резервоар8. Задна седалка - син плат -> http://xctr.snimka.bg/other/prodajba...7.22064597.big||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
модем, неизползван доколкото си спомням:някаква праисторическа видеокарта:6 дънни платки, стари, пострадали от наводнение:ел. печка, взех и захр. ка6ел, че ми тря6ваше:панел за Kenwood KRC-28:Уплътнения за предните врати на Браво, задна дясна кора:Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Подарявам пета врата за Брава.Липсват кора, моторче за чистачка и третият стоп е счупен.Стъклото с нагревателите е без забележки.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Подърявам датчик скорост на ТД100 и Егр клапан или нещо към него не съм сигорен.... също и дебитомер за същия мотор и маркуч въздуховод с някакъв датчик на него. Имам и разни за Типо, седалки, някой пласмасарии по таблото и жабка и пак за Типо 1,6 90 коня, ламбда, гарнитури капаци клапани (всичко за типо е на вилата трябва да погледна за още нещо)АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=246556#246556В този пост съм пуснал да се продават някакви гуми, ама ако някой съфорумец има нужда и види тази тема вместо онази - ще взема да му ги подаря. За членове на СФФБ - отстъпка от подаръка.
Коментар
-
Подарявам ремък за балансните валове за старите 1.8/2.0 мотори. Ремъка е на има-няма 5000 км. Беше на темпрата. Тамън го смених и малко след това мотора изтропа и при ремонта разкарах балансваловете и остана излишен. Ако на някой не му се дават 30-40 лева за такъв каиш да казва, че ме е жал да го изхвърля.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар