UPPPP на темата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
За Tipo - Задна седалка, Ляв стоп пукнат, Фар ляв (шофьорски), Халоген без стъкло, Решетки за колони без пукнатини, Конзолата с духалките 92’ (комплект само със средните духалки), АРМАТУРНОТО Табло (Голямата пластмаса на която се закрепят таблото, конзолата, колоните и решетките. Мисля че добихте представа!)||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Подарявам кабели за свещи за Пунто 1.2 75к.с. - тези са от един колега от тази темасъщо и едни кабели за лада Tesla silicone(чисто нови) стават за Типо без най дългия че не стига(моето Типо го карах с такива и бях много доволен)Давам и един 14" монитор (за части) - работи но май имаше нещо за смяна.Няма да откажа ако на някой му се намират кабели за свещи за Делта 2 1.6 75к.с.
Коментар
-
blondi_74
vaskoni_1980 написа:имам и ляв фар от бравото ми ама със счупено стъкло иначе е здрав ако някой го иска да пише едно ЛС
Коментар
-
kostadinov.n написа:еййй умря хубавата темаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:kostadinov.n написа:еййй умря хубавата темаBravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Определено е добра идея! Нашия форум е достатъчно голям и с достатъчно потребители за да има такъв раздел и да е активен!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
blondi_74
няма логика да е там, тези които продават едва ли ще са съгласни същата част да се подарява, не че имам нещо против, и на мен ми трябват два фара, ама няма да е справедливо
Коментар
-
blondi_74 написа:няма логика да е там, тези които продават едва ли ще са съгласни същата част да се подарява, не че имам нещо против, и на мен ми трябват два фара, ама няма да е справедливо||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар