Аз съм скромен. Искам десен светлоотразител за Браво. Имам един от Браво, но не мога да го натаманя Липсва ми самия светлоотразител, а не основата т.е. само стъклото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
mitenceto89 написа:Имам излишни две топки за скоростен лост (сива-от Брава и черна-Мареа).Копчета за ел.стъкла за шьофьорската врата (част от едното копче е счупено).Имам и едни конектори за багажника(тези четири метални пластинки при които е и копченцето за светване на лампата в багажника) от Браво/-а.Ще видя какво друго мога да намеря и ще допиша,а и ще снимам тези по-горе описаните неща.Поздрави
Коментар
-
batabit написа:Някой ако му се намира касетка с аудио вход няма дам у откажа мога да разменя за старите ми обикновенни крушки КОито ми останах като сложих ксенонаПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
георги212 написа:pakumba написа:подарявам въпросните гарнитури, взех ги за 1,6 16в, но нито една не стана.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
batabit написа:batabit написа:Някой ако му се намира касетка с аудио вход няма дам у откажа мога да разменя за старите ми обикновенни крушки КОито ми останах като сложих ксенонаКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар