Подарявам рамена за чистачки за Мареа 2.0 с моторчето, което не работи - едно пласмасово з.колело се е изяло до половината.Пета врата(Багажник) за брава, цвят тъмно сив.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ авточасти/аксесоари
Collapse
Важна тема
X
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Funakoshi написа:Подарявам кабели за свещи за Пунто 1.2 75к.с. - тези са от един колега от тази темасъщо и едни кабели за лада Tesla silicone(чисто нови) стават за Типо без най дългия че не стига(моето Типо го карах с такива и бях много доволенНяма да откажа ако на някой му се намират кабели за свещи за Делта 2 1.6 75к.с.Един за всички, всички за мен
Коментар
-
fihi написа:Подарявам рамена за чистачки за Мареа 2.0 с моторчето, което не работи - едно пласмасово з.колело се е изяло до половината.Пета врата(Багажник) за брава, цвят тъмно сив.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:fihi написа:Подарявам рамена за чистачки за Мареа 2.0 с моторчето, което не работи - едно пласмасово з.колело се е изяло до половината.Пета врата(Багажник) за брава, цвят тъмно сив.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Не знам дали не нарушавам правилата , ама не намерих тема за подаряване на неавтомобилни неща.Ако нещо съм сгафил трийте. Та на въпроса - подарявам 2 папки с материали за начинаещи , интересуващи се от ГСМ мрежи.1.Mobile Networks. Introduction to the GSM Alcatel Network / B9. - Training manual October 20052.Mobile radio solutions Alcatel 9100 BTS description.И двете са издание на Alcatel University. 9100 е кабинета използван в момента в по-голяма част от мрежата на 2 от мобилните ни оператори.Ако няма желаещи ще трябва да ги изхвърляBrava 1.6 ELX
Коментар
-
Funakoshi написа:Подарявам кабели за свещи за Пунто 1.2 75к.с. - тези са от един колега от тази темасъщо и едни кабели за лада Tesla silicone(чисто нови) стават за Типо без най дългия че не стига(моето Типо го карах с такива и бях много доволен)Давам и един 14" монитор (за части) - работи но май имаше нещо за смяна.Няма да откажа ако на някой му се намират кабели за свещи за Делта 2 1.6 75к.с.
Коментар
-
blondi_74
трябват ми две дръжки за браво , моите от ден на ден все повече отказват, едвам отварям вратите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар