Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

части за брава топ цени!!!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за стопа

wwalker написа:
    Ето го твоя стоп.По номера:1. Където са 1 и 2 трябва да има ’вградени’ болтове за стягане на стоп-а. Такива при твоя липсват, видимо изтръгнати (от пренатягане ли, знам ли...) и няма как да се стегне към вратата на багажника;2. На 3 е единствения останал такъв вграден болт, чрез който този стоп все пак би се задържал към задната врата (въобще вече не говорим да се пристегне и да не халтави), но той в случая ПРЕВЪРТА, т.к. е измъкнат от леглото си, така да се каже;3. По снимката 4 служи за да се напъха стабилно стопа, но там в случая няма нищо.Съжалявам, че не снимах и лентата с лампичките, но тя буквално пристигна разпаднала се. Букса въобще нямаше даже, а кабела беше срязан и захванат със силикон. Самия светло-отразител на стопа от едната страна беше лепен на 3-4 места със силикон, а от другата счупен прясно, което е единствената вина за мен на куриера.Та това е в общи линии. По телефона за компенсация нищо не каза. Започна да говориш да ти връщам стопа по куриера, което са разходи, загуба на време и при условия, че вече ти нямам доверие.
    колега стопа се дарже на видии и един болт и по тела ти казах че ще те компенсирам за тва неодобство сас стопа(и ти сам поиска да ти дам амортисиорчетата за багажника) ами ти ме изкара е бати измамника бе човек ти сам ми предложи да те компенсирам и аз ти казах 4е ще те компенсирам.. варними драшката и стопа и всичко е ок че ми писна имаш ми адреса таи 4е поскаи обратно....
    торнадо777....

Коментар

Ами след като ми затвори(ти казваш че е свършила батерията, ОК) и не върна обаждането какво да си помисля?Аз съм доволен от сделката с дръжката, която си я монтирах и няма да я свалям. Мога да ти върна стоп-а, но лентата с лампичките изпопада и няма как да я възстановя.Не виждам никакъв смисъл да се плаща куриер за счупен стоп - този от снимката е твоя, нали? Ако решиш да ме компенсираш със амортисьорчетата, както аз предложих по телефона, ще си поема куриера за тях и ще те считам за коректен. Друго решение не виждам.
      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

za

wwalker написа:
        Ами след като ми затвори(ти казваш че е свършила батерията, ОК) и не върна обаждането какво да си помисля?Аз съм доволен от сделката с дръжката, която си я монтирах и няма да я свалям. Мога да ти върна стоп-а, но лентата с лампичките изпопада и няма как да я възстановя.Не виждам никакъв смисъл да се плаща куриер за счупен стоп - този от снимката е твоя, нали? Ако решиш да ме компенсираш със амортисьорчетата, както аз предложих по телефона, ще си поема куриера за тях и ще те считам за коректен. Друго решение не виждам.
        6te ti gi pratq da widi6 4e sam korekten
        торнадо777....

Коментар

Стават такива работи, аз преди време си поръчах предна решетка между фаровете с хром и коре, като карето пристигна здраво но решетката беше на две строшена и заради нея се наложи да върна цялата пратка (която общо излизаше толкова пари колкото едно ново каре от магазина) и от тоя случай нататък си държах на опцията да прегледам преди да платя и дори като поръчвах стъкло му добавих и опцията застраховка, за да внимават какво правят куриерите като го носят- и всичко беше шест.
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

контролер за аир баг

Аз търся"Sensore AIRBAG" с номер под надписа 46413633 и още под него 99901000.За кола с аир баг само на волана.Твоят такъв ли е.
            FIAT Brava 1.6 16v 1996г.
            FIAT Doblo 1.2 8v 2001г.

Коментар

Re: контролер за аир баг

flash написа:
              Аз търся"Sensore AIRBAG" с номер под надписа 46413633 и още под него 99901000.За кола с аир баг само на волана.Твоят такъв ли е.
              моита има само на волана ще проверя как мо е номера и ще ти пиша
              торнадо777....

Коментар

Колегата tornado77,щеше да ми праща и на мене задна броня за бравата но по снимката се виждаха бели петна и обвини доставчика а мене ме отряза че много съм се пазарил и бил я продал и ме мота яко.НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ НЕКОРЕКТЕН Е!!!!

Коментар

za bronqta

zed68 написа:
                  Колегата tornado77,щеше да ми праща и на мене задна броня за бравата но по снимката се виждаха бели петна и обвини доставчика а мене ме отряза че много съм се пазарил и бил я продал и ме мота яко.НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ НЕКОРЕКТЕН Е!!!!
                  ne korekten sam 6toto ne ti q dadoh za 40 lv :D
                  торнадо777....

Коментар

Re: za bronqta

tornado77 написа:
                    zed68 написа:
                    ne korekten sam 6toto ne ti q dadoh za 40 lv :D
                    i mn molq spri da dranka6 gluposti qd te e 4e ne ti q podarix... i ako dostavkata izleze pove4e ot 46 lw q wra6tam i dae perfektno IMITA I BOQDISANA AKO LI NE E Q VRA6AM..... TVA KOLEGA SA TVOI DUMI
                    торнадо777....

Коментар

Колега бронята при мое запитване я обяви за 40лв.Попитах те за доставка ти отговори, че до София ще ми излезе около 5 до 6 лв.Това са твои думи.Като клиент направих запитване ти ми каза условията си,имам право да получа стоката-КАЧЕСТВЕНА,каквато я описваш.Доколкото разбрах и на друг колега си пратил СЧУПЕН ТРЕТИ СТОП.Няма да спорим и спамим- не си коректен.

Коментар

А кирилица?
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

re

zed68 написа:
                          Колега бронята при мое запитване я обяви за 40лв.Попитах те за доставка ти отговори, че до София ще ми излезе около 5 до 6 лв.Това са твои думи.Като клиент направих запитване ти ми каза условията си,имам право да получа стоката-КАЧЕСТВЕНА,каквато я описваш.Доколкото разбрах и на друг колега си пратил СЧУПЕН ТРЕТИ СТОП.Няма да спорим и спамим- не си коректен.
                          стига аз нямама дасет 3-ти стопа ти кво си купил от мен и сас какво сам те измамил аз че да казваш че сам не коректен и пак ти казвам КУПУВАШ САМО АКО ТИ Е ИЗГОДНО И ПРОДАВАШ САМО АКО ТИ ДАВАТ ДОБРА ЦЕНА...ТАИ ЧЕ СПРИ С ТЕБ НЯМАМ ЗИМАНЕ ДАВАНЕ.... И ЗА ТРЕТИЯ СТОП НЕ СЕ НАМИСАИ КАТО НЕЗНАЕШ КАК СТОЯТ НЕЩАТА... И ПАК ТИ КАЗВАМ НЯМАШ ПРАВО ДА КАЗВАШ ДАЛИ САМ КОРЕКТЕН ИЛИ НЕ. ТАИ ЧЕ СПРИСЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАИ С МЕН
                          торнадо777....

Коментар

Мамиш ме, казваш някаква цена, а после се отмяташ, като обвиняваш мен в несериозен клиент.Ти си несериозен и ти е малко детска работата.За мен темата е приключена.ДА ВНИМАВАТ ПОТЕНЦИАЛНИТЕ ТИ КЛИЕНТИ!!!!!!

Коментар

Re: za

tornado77 написа:
                              wwalker написа:
                              6te ti gi pratq da widi6 4e sam korekten
                              След 11 дена не виждам да си коректен.
                              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Предна броня Цвят Халогени
                                Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
                                Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Working...
                                X