Колега извиняваи за спама но тези джанти продавашлиги отделно и колко им иска6.И ако неги продаваш от каде си ги взел и колко са ти стрували
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам: Fiat Bravo 1.6 16V !!!!
Collapse
X
-
Не ги продавам отделно, но с удоволствие ще ти кажа от къде съм си ги купил. Струваха ми точно 596 лв. :D Купих си ги от София. Имаще един автоцентър, точно преди да влезеш в студентски град от към околовръстното. Точно срещу някакъв хотел.МОЖЕ И БАРТЕР!!! ЗА ОРИГИНАЛНИ НА ФИАТ. ТЕЗИ С 7-ТЕ РЕБРА/ЛЪЧАЖивотът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
-
!
Немога да разбера защо някой като обяви цена и веднага се почва много е висока и т.н. Всеки човек има право да си определи цена. Естествено разумна. С оглед на екстрите на колегата, колата абсолютно си струва парите. Ако е в такова състояние в каквото я представя. 99% от колите внесени в България са с удар. Колегата е вложил пари и нерви и малко от малко гледа да си ги избие.Колега, РВ5976 ти ако си продаваш колата били я дал за 3000? Наистина има и много надути цени но тая не мисля че е от тяхУспех с продажбата!!!
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
нямам нищо против тебе братле РВ 5976 ВС. Искам само да ти кажа,че всеки собственик на кола сам си определя цената. Аз мога да ти кажа,че тая кола ми е много по скъпа даже от 5000 лв. Но реално погледнато ако я пусна за 5600 примерно това е нереална цена!!! Аз не мога да я подарявам, а това че ти ще си я пуснеш за 3000 лв. значи така си си оценил колата.Благодаря много на колегата Fiat_Alfa_Fen. Ето точно такива хора трябва да се регистрират в форумите, а не някакви ...Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
-
vankatasexy написа:J T D написа:vankatasexy написа:О.К. Видяло се е. Последна цена 4200 лв. Повече не мога да сваля.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Еми то се е видело. Колата се продава на 3900 лв. дали на някой му се струва много или не не ме интересува!!! ТОва е цената, промоцията мина!!! Все пак не ми се налага да я продавам спешно,така че ако някой се интересува......това е.Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Ооофффф майкооооо , абе момче ти от къде падаш...? От небето ли?Ако искаш и аз мога да ти залепа ляпенка на каквото масло искаш и да кажа , че е от Италия.И още повече като е била с челен удар тея парички са бая множкоооооо , представямс някой майстор как си е оставил ръцете по нея.Аз не се заяждам с теб , ще се радвам ако я продадеш , чисто и просто намали цената , защото кола на тия годинки не се продава толкова , а и явно наистина си продаваш лепенки и джанти!
Коментар
-
Mupo_87
-
Абе само джантите неможете да си купите като вземете някоя трошка за 3000 лева я се съвземете!Да не говориме за спортен филтър /качествен/Много разумна цена, дори е ниска! Аз по-малко от 4000 не бих определил на тая кола, ако ли не ще ми стой пред нас докато не изгние!На стиснати посерковци подаръци не се правят, като искат евтино, да купуват от горубляне и после ако успеят да я вкарат в движение да карат...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар