Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Fiat Brava 1.6 ГАЗ 1999 Перфектен - 2800лв СПЕШНО

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Продавам Fiat Brava 1.6 ГАЗ 1999 Перфектен - 2800лв СПЕШНО

    За жалост, притиснат от новите правила за паркиране в центъра, съм принуден да се разделя с количката си Колата е гледана и в много добро техническо състояние. С газов инжекцион монтиран и поддържан в EuroGAS (разход 10л/100км градско, 8л/100км извънградско). Играл съм си да заменя почти всички крушки в колата с диоди. Ето и кратко описание какво е правено по колата:Сменени:Предни амортисьориПредна ходова част (носачи, карета)Кормилна рейка (рециклирана с нова течност)Кормилни накрайници (рециклирани)Нов съединителРевизирави спирачни апаратиНов акумулатор2 комплекта гуми (летни + зимни)спортен филтърСменено масло в скорости и диференциалНов антифризОбслужена газова уредба (сменение филтри)Тунинг:Затъмнени задни прозорциИзцяло подменено интериорно осветление (LED)Подсветки на вратитеДиодни задни светлиниДневни светлини вградени във фароветеПлеър SONY CDX-GT33U (USB, MP3, CD)Всички документи на колата са изрядни, има винетка за 2012 г. и в момента си я използвам.Цената обсъждам само при оглед (не по телефона). За контакти : Павлин Тишев (0888835365 / 0898400951 / pavlin.tishev@gmail.com)

    #2
    Здрасти колега, един въпрос, не го приемай като дракане или нещо от сорта, просто ми стана интересно: панела ти за управлението на стъклата ти е с 4-те бутона, а от снимките ззадните ти врати имат дръжки - допълнително ли си монтирал управлението или просто така я взе? Колата изглежда наистина гледана и за мен си струва парите, успех
    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

    Коментар


      #3
      Да наистина -- няма задни електрически прозорци, просто планирах да слагам електрически и отзад, но се отказах тъй като мн рядко свалям задните стъкла.

      Коментар


        #4
        Колата е подържана, но парите са и мн се пак е 13год! макс 2200лв

        Коментар


          #5
          Не искам да се заяждам, но иди и намери хубава брава за 2200лв 99г. За мен лично цената е нормална,вероятно ще има и коментар, така че не виждам нещо стряскащо в цената, а и в крайна сметка само радиото и ГИ са ти 1000лева. Успех с продажбата !
          Play Golf ,but not drive golf!!!
          Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
          C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

          Коментар


            #6
            НОВА ЦЕНА 2800лв

            НОВА ЦЕНА 2800лв.Вече ножа опря в кокала и е време да реализирам продажбата на фиатеца. Не свалям много от цената, тъй като Декември месец направих пълно обслужване (ремъци, ролки, ангренаж, масла, филтри, водна помпа) и в момента колата е абсолютно готова за каране. Тези дни най-вероятно ще сложа и летните гуми и вече само сипваш газ и караш. Обявата с новата цена вече е пусната и в mobile и cars, с разликата, че човека за контакт е брат ми, тъй като в момента нямам време да се занимавам с огледи.UP!ПП. Не успях да редактирам заглавието на темата защото системата не ми позволява, но ако има тази възможност помагайте Може, всичко може.Модератоески екип на fiat-bg.org

            Коментар

            Working...
            X