Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Брава 1.9тд100

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Продавам Фиат Брава 1.9тд100

    Fiat Брава ELX употребяван автомобил Юли 1998 287,ххх км Дизел Ръчни 100 к.с. 1900 см3 4/5 врати Тъмно син металик Цената е 2200лв Особености и Екстри Комфорт:Климатик, Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредба Сигурност:ABS, Airbag, Ксенонови фарове, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, Застраховка Друго:Серво управление Допълнителна информация:Мотора е без разход на масло от смяна до смяна. Допълнителна информация:Колата е в много добро техническо състояние със леки наложащи ремонти, който ще опиша по-долу.Колата я давам с комплект стоманени 15-ски с летни гуми, както и комплект 14-ски със нови зимни гуми 175/70/14(на около 1000км са).Грасдко в Бургас ми гори около 6,5л/100, а извън града около 5.Преди 10000км съм сменил ангренажа с ролките, както и пистовия ремък с ролките.Маслото след 3000км трябва да се смени, Предните амортисьори са сменени преди 6-7000км, външни кормилни накрайници са сменени, предните накладки са на по-малко от 1000км, задните може да искат смяна до 10-тина хиляди километра, генератора е рециклиран неотдавна, сменени тампони на носачите..Всичко по колата работи.Има преглед, гражданска на вноски и винетка за 2011.Наложащите ремонти, за които споменах по-горе са: 1.От 2-3 дни започна да вие преден ляв лагер на главината, но така и така си карам колата, докато се обади някой ще съм го сменил. 2.Има много външни забележки, но най фрапиращото е, че няма никаква боя по тавана и предния капак, или с две думи колата е за боя. 3.Предната броня е пукната заедно с халогена(левия, но имам купен оригинален халоген и ще го дам) след като ударих едно куче.Имам още една броня, която ще я дам с колата(и тя е много леко пукната но на място, което не се забелязва). Нямам актуални снимки на колата, но ще дам по-старички.Цената на колата ПОДЛЕЖИ на коментар, но няма да я подаря.По груби мой изчисления по колата трябва да се налеят около 600-700лв (това с боядисването, което ще ми излезе 600лв), и ще стане перфектна.В момента колата е с алуминиевите джанти от последните снимки, но цената е без тях.Снимки. http://dimovip.snimka.bg/photos-from-gsm/fiat.576264 . За контакти: 0887/017567- Димо, или скайп: dimopimp , или тук в темата, или на Л.С.Засега я пускам само тук, но ако на никой не му хареса ще я пусна и в сайтовете за обяви.Не бързам с продажбата, така че не ми се обаждайте със запитвания от рода на"ЗА 1300 ЛВ ЩЕ Я ДАДЕШ ЛИ?"

    #2
    не върви търговията нещо...

    Коментар


      #3
      ще направим цена бе хора....може бартер за по-голяма кола(може и мареа комби)

      Коментар


        #4
        зима иде и ще ви трябва такова танкче като фиата...

        Коментар


          #5

          Коментар


            #6
            ъп, сериозно договаряне

            Коментар


              #7
              1800ЛВ без коментар, получавате БОНУС нови зимни гуми към стоманените джанти.Миналата седмица сменени масло с маслен и горивен филтър, тампони на предните носачи, лява биалетка (само от това имаше нужда).С труда на майсторите за всичко съм ви спестил близо 200лв.Обслужена преди 25000км... ремъци ролки, всичко както трябва да е.

              Коментар


                #8
                1800лв без ал.джанти, а само със стоманени с чисто нови зимни гуми.Ксенона няма да го махам.Който иска да дойде да я пали сутринта, ако не запали на четвърт му я подарявам.

                Коментар


                  #9
                  Цената е 1700лв за форума.Ако до нова година не се продаде, я мятам на части.

                  Коментар


                    #10
                    За сериозни колеги....1500 лв, а междувременно приемам запитвания за части , защото ако наистина не се продаде до нова година ще я пръсна на части.Жал не жал това е положението.

                    Коментар


                      #11
                      Антикрилото колега продава ли се отделно

                      Коментар


                        #12
                        ако никой не я вземе до нова година ще се продава отделно.

                        Коментар


                          #13
                          имам си голямо семейно комби, жената кара фиата, ама ще е зор с 2 коли откъм поддръжка.Който дойде от форума пръв да я види ще получи бонус.

                          Коментар


                            #14
                            Уточнявам за неразбралите...По колата няма супер наложащи разходи, освен едно ГНП, което оня ден пак протече.Маслото и филтрите са сменени миналата седмица, също е подновена и гражданската , прегледа е до сепрември 2012..Колата си е в движение и се кара всеки ден от съпругата ми.

                            Коментар


                              #15
                              с жена ми се разбрахме, че ако някой има малка количка като поло, корса, пунто да я предлага за нея.Най вече да е икономична и с много ефтина поддръжка.

                              Коментар

                              Working...
                              X