Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава Фиат Уно Турбо '91

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продава Фиат Уно Турбо '91

Марка: ФиатМодел: Уно Mk2Двигател: 1.3 ТурбоДата на производство: ’91Пробег:230 000 по километраж,на около 2000 след ремонтаЦвят:ЧервенЕкстри:Ел.стъкла,Шибедах,Би-Ксенон,Ляти Джанти,CD...Други:Изцяло ревизиран мотор,нови бутала,сегменти,лагери,метална гарнитура на главата,портнати изспускатели и смукатели на главата,по-големи клапани,нов съединител и притискател от пунто Гт,сменени ремак ролка всичко,перфектно хибридно турбо "IHI",генерация на 60мм + ново задно гърне "Yed",нови амортисиори спортна серия на "Sachs" с червен етикет двойно действащи газ+масло,спортни пружини червени -50мм,нови надупчени и нарязани предни спирачни дискове,нови накладки на "Ferrodo Racing",метални спирачни маркучи,фланци на джантите, ’15 ляти джанти "TSW"с 4 еднакви добри гуми с много грайфер 195/50,нов кулер монтиран от пред 2-пъти по-голям от заводския,по-големи турбо пътища,блоу офф с 2 фуний,бензинов регулатор с манометър "Weber" от Lancia Delta Turbo,нови свещи,нови кабели,буст контролер,силиконови маркучи,силиконови вакуми,дюзи от пунто Гт 240 кубика,сменени бензинови филтри,помпа 255литра външна "Wallbro"...всичко по ходовата част е сменено,тампони,шарнири и т.н..... има музика ,нови колони в задните кори,отзад е с 3-лентови елипси "JVC"...към колата давам още един двигател разстърган за бутала от ауди 1.8 турбо,олекотен маховик,давам и буталата нови със сегменти всичко с втулки за да станат на фиатовите биели,давам още един комп с инсталация и всички датчици,дюзи заводски с колектор и рейка,2 бензинови помпи,4 бр. 13-ки ляти джанти оригинални от уно турбо с добри гуми,стандартни пружини и амортисиори,в момента колата е с чисто нови фарове,давам и едни черни фарове + мигачи,още 2 бр.спирачни дискове,и спирачни апарати предни и задни...и много още неща.......В момента се кара на 1 бар,разтварващия клапан фъщи много силно стряска хора и ги остава замислени :kiss3: Забележки:По боята,драскотина на предния капак,и е избеляла Цена:2500 лв (Коментар на цената ще има на място,Колата е за ценители вложени са много труд,пари и търпение!)За контакти:0899443977Място където може да се види колата: БургасСнимки:

Коментар

виждал съм го .. мн яка визия .. и сетъпа на колата е мн добре замислен Колата е 1 път

Коментар

айде....... не останаха унота турбо в Бургас колата си заслужава да се види на живо
        punto gt3 98'

Коментар

Искам гоо...!!!Колега, пожелавам ти успех, как ми се иска аз да съм причината за успеха! :D :D Просто е страхотен автомобил.. Поздравления!
          Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
          Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Колата НЕ СЕ ПРОДАВА вече!!! Моля обявата да бъде изтрита...

Коментар

Working...
            X