Колеги, като всяка жена съм дезориентирана в желанията си...Имах Браво 1.8 и страшно много го харесвах, отвън и отвътре и като вървеж...на тоя етап от живота ми беше перфектната кола. И понеже изтърках всякакви сайтове да търся предложения за коли, реших че не намирам защото не знам какво искам, та ето сега е вашия шанс да ми предложите невероятната кола, която ще бъде закупена до 2 седмици по време на кризи...Изискванията ми са следните:Ако е Браво:- да е от 98год нагоре - да е 1.6 16V (зашото май 1.8 няма след 98..не знам точно, а моторите 1.4 и 1.2 не ме радват особено много) - климатик - задължително- регистрирано в София - за да мога да ида само да си сменя името на талона.- без лепенки, ремуси, спортни лостове и т.н.Ако е Пунто:- след 2000год. - двуврато -има много готини брони..
-бензиново 1.2 16V- климатик-регистрирано в София-без лепенки,ремуси, спортни лостове и т.н.Предпочитания за цвят (нали съм жена и по това ше съдя): За Браво - тъмно син металик/черно или лилавотоЗа Пунто - жълто, черно, графитено сивотоАма това за цвета е последния критерий...Очаквам предложения :D

Коментар