kiro_of_the_day написа:
Под енергийна ефективност имам предвид, че държавата готви (уж) политика за поощряване на използването на възобновяеми източници на енергия.
Под енергийна ефективност имам предвид, че държавата готви (уж) политика за поощряване на използването на възобновяеми източници на енергия.

Иначе за лятото само за бойлера е лесно : 1 колектор/меден/е 327 лв, а алуминиев е 265 лв, 1 помпа е около 120 лв, диференциален термостат - 70 лв, винкел за рамката - 40 лв, и малко тръби и арматура - още 150 лв. Това е инвестицията за ЕФЕКТИВНА система. [/b]

При нас идват доста всезнайковци, които се перят как са примерно ел.инженери и нямало начин да не се справят
и се връщат после и викат "Що не ми работи системата, елате да ми я оправите?". По другия въпрос: Ако използваш колектори зимата, системата трябва да е пълна с антифриз, който ако източваш всяко лято и пълниш всяка зима ще ти излезе доста солено, а и за лятото ще ти трябват специални покривала за колекторите, иначе ще се скапят без вода на слънцето, а доколкото съм чувала, покривалата не са хич евтини. Мога да проверя. 

Коментар