Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Квартири в Черноморец

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Квартири в Черноморец

    Даваме единият етаж от къщата под наем през лятото. Стаите са две (3-ка и 2-ка) със самостоятелни баня и тоалетна. Намират се на 2-рият етаж. Едната е с тераса, а другата без. Пролетта правихме основен ремонт т.е. всичко е чисто ново. Има места за паркиране, ако някой е много настоятелен и гараж , летен кът битов стил с телевизор, хладилник, камина (барбекю) и всичко необходимо за тези, които искат да си готвят. Вечер е идеално за ракийка със салатка Цената за съфорумци е 15лв. на легло, като е възможен лекичък коментар при престой над 10 дни.Ако има някой из района нека се обади, независимо къде е отседнал! Теренът, ракията и салатата са от мен Адрес:ЧерноморецУл. "Странджа" 12Тел. за контакт: 0887686583Намира се ТУКЕто няколко снимки. Тези дни ще кача още.
    Прикачени файлове
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

    #2
    AD

    Колега не ,че нещо ама тези 15 лева са мнооого пари за това което предлагаш.Преди 2 дена бях именно в Черноморец,и бях в в семейно хотелче,като стаите бяха лукс,със спалня,телевизор с кабеларка,климатик и минибар и отвънка малко басейнче за 15 лева на легло.
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

    Коментар


      #3
      Не знам какво разбираш под "лукс", но и аз го предлагам същото... Единствено климатик няма, но пък казах, че има оборудван кът за готвене. Днес купих два телевизора, но все още се чудя дали да ги сложа.Сигурен съм, че може да се намери и за под 10 лв., но в крайна сметка сме преценили, че стаите заслужават ТАЗИ цена. Всеки си прави сметката дали му отърва или не, пък и коментар винаги е възможен
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

      Коментар


        #4
        Колега, пусни повече снимки и по конкретно на 3-ката. И приемаш ли квартиранти с куче (френски булдог)
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

        Коментар


          #5
          Нови цени за сезон 2012Цени за лято 2012 (валидни до 1 септември): 1 нощувка - 18лв. за човек 2 до 4 нощувки (включително) - 15лв. за човек 5 до 7 нощувки (включително) - 12лв. за човек 8 до 10 нощувки (включително) - 10лв. на човек над 10 нощувки - цена по договарянеРедактирана по молба на автора!
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

          Видео от Италфест 2011

          Коментар

          Working...
          X