Емотикони за кола. ОмрЪзнаха ли ви скучните задръствания. Направете ги малко по понОсими с новите емотикони (виж http://podarac.com/?page_id=128 ).Забавлявайте се докато шофирате - пет различни емоции ( sorry , thank you, back off , smile , wink ). Уникално предложение за ентусиасти
Колега, обявите от фирми се пускат в друг раздел.Спазвай правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕОБИКНОВЕН аксесоар за кола - нестандартно !!
Collapse
X
-
Боже, боже какво ли нема по белио свет! Сега и това ще трябва да ни отвлича вниманието! Но всичко е за пари, майната й на безопасността, майната му на живота!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
ам по ли ще ти е добре ако нито ти дигне ръка , нито авариини ти пусне ?аз се кефя като ми благодарят , дали с дигане на ръка дали с авариини не ме бърка с сега с than you ще е още по якоchris написа:Аз пък мисля, че е яко. Е, аз не бих си сложил де, но бих се изкефил като пусна някой пред мен да ми изпише THANKS, вместо да ми пуска некви аварийки като бакшишите.
Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Ха ха ха...къде щял да го продадеwolfself написа:Е , сега ... То така , ако разсъждаваха всички.Не вярвам някой да разбие кола за такова нещо.Каде ще го продаде после ?Не ми звучи сериозно.
На Карловския пазар, например
Като ми откраднаха навремето колоните от старата кола в Пловдив, полицаите викат - върви в Карлово на пазара да си ги намериш
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар