колеги, продавам кристални стопове за фиат браво чисто нови от каталог за порЪчки тел.: 0888/850-931
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кристални стопове за фиат браво
Collapse
X
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Колега само да те светна, че ако успееш да ми сложиш това на бравото и вервай ми цял ден ще ходя на ръце .... ТОВА СА СТОПОВЕ ОТ СТИЛО И на името на снимката много добре си пише ... и да уточня ... че фаровете от снимката са за Пунто ... да не земеш да ги даваш на Браво..... ако имаше кристални стопове за браво за първи щях да дам маса пари да ги имам ... ама още ги няма такива ... така че може да се коригираш
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Евала на колегата!!! Прав си братле. Веднъж когато ходих до софия до Илиенжи влязох в някакъв магазин само за фарове, стопове и т.н. Попитах за Фиат Браво или за Брава за фарове и ми казаха че имали кристални фарове. Викам давай ги купувам ги. И ми показаха фарове от Марея с лупите. Само каде не го запсувах тоя. Търсих и по форумите в Италия, но ови няма!!!kazan написа:Колега само да те светна, че ако успееш да ми сложиш това на бравото и вервай ми цял ден ще ходя на ръце .... ТОВА СА СТОПОВЕ ОТ СТИЛО И на името на снимката много добре си пише ... и да уточня ... че фаровете от снимката са за Пунто ... да не земеш да ги даваш на Браво..... ако имаше кристални стопове за браво за първи щях да дам маса пари да ги имам ... ама още ги няма такива ... така че може да се коригираш
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
-
Какви са тея за мареа с лупи ? че всеки ги споменава , дайте една снимкаkazan написа:Еее Дилянски те кристалните фарове за браво ако са като нормалните но само с кристални стъкла няма да е много ефектно .... а ако са някои ментаци ще е повече от ужасно ... много готини са лупите
като моите ... :P що не се замислиш за такива
Коментар
-
Ето ти го фаровете на Мареа :sunde написа:Какви са тея за мареа с лупи ? че всеки ги споменава , дайте една снимкаkazan написа:Еее Дилянски те кристалните фарове за браво ако са като нормалните но само с кристални стъкла няма да е много ефектно .... а ако са някои ментаци ще е повече от ужасно ... много готини са лупите
като моите ... :P що не се замислиш за такива
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар