Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стари и нови части за всички италиянски автомобили

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имаш ли турбо за Дедра 1.9тдс 160D1?
    Вече нямам италянска машина

Коментар

А намира ли се перката за парното заедно с цялата кутия в която е поместена за Fiat Cinquecento 0.9 ’96, че вчера се запали и изгоря?

Коментар

-Битака е пълен На мен ми трябва капака на клапаните на Пунто 1.1 -1994.

Коментар

Някой ако се интересува,muf bi4 е влизал във форума последно май 2007.Откъде я извадихте тая тема ,а и защо мислите че ще ви отговори
          Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

lu40 написа:
            Някой ако се интересува,muf bi4 е влизал във форума последно май 2007.Откъде я извадихте тая тема ,а и защо мислите че ще ви отговори
            :D :D :D Я по- добре някой да и промени заглавието на: "Търся втора употреба..."
            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Не знам тези стари теми отде ги ровите ама аз ги заключвам. Ако има нещо против собственика ще ми пише на лични да я отключа, а и гледам е от Казанлък.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ъп след лично от собственика на темата.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колега , трябват ми фарове,преден капак,броня и радиатор за Мареа 1.9 тд-100. Цени ????
                  Marea 1.9TD-100

Коментар

СПЕШНО търся на разумни цени следните части за ФИАТ ПУНТО1. ПРЕДЕН КАПАК;2. БРОНЯ3. ФАР и МИГАЧ 4.чистачка задна телефон за контакт: 0887 980 530 1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Потребители които често нарушават това правило ще бъдат предупреждавани. Модераторски екип на fiat-bg.org
                    Не бъди леке, бъди Човек!

Коментар

трябва ми радиаторчето на парното. имаш ли го дай цена
                      Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Имате ЛС

Коментар

Търся ECU за Брава1.4 с клима.Може заедно с фиат-кода и ключ!Апостол 0885/646282

Коментар

apo написа:
                            Търся ECU за Брава1.4 с клима.Може заедно с фиат-кода и ключ!Апостол 0885/646282
                            Колега Имаш Л.С.

Коментар

Колега имаш ли въздуховода, който е между въздушния филтър и турбината за Фиат Палио 1.7ТД 98г. Ето и вина на колата ZFA17800000570766.
                              '98 Palio Weekend TD70

Коментар

Търся за БРАВА 2000г. JTD следните чаркове:::: ДЕБИТОМЕР ПОМПА ЗА ХИДРАВЛИКА

Коментар

Working...
                                X