majarina написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Laguna 1.9dci vs..................
Collapse
X
-
Ти си в друга категория и ВСЕ още си баш"Батко"!WhitePower написа:Бим , нещо за мене имаш ли с шотове без каквото имаш
аз съм 1372кубика 8 клапана без тунинг карантия в мотора , само с шушуар, за да ми вее перчема
Силна ти е колата и се е доказала като такава спрямо други мноого силни коли,НА този етап няма какво да ти предложа!Мен лично ще ми е АДСКИ интересен старт между теб и Пежото на Пешо(когато пръска 75/шота)от място!
Коментар
-
ми аз пешо но го познавам така че ако уредиш няква гонка знаеш къде се събираме вечер аз нямам нищо против , дори и скайлан да докарашBimero написа:Ти си в друга категория и ВСЕ още си баш"Батко"!WhitePower написа:Бим , нещо за мене имаш ли с шотове без каквото имаш
аз съм 1372кубика 8 клапана без тунинг карантия в мотора , само с шушуар, за да ми вее перчема
Силна ти е колата и се е доказала като такава спрямо други мноого силни коли,НА този етап няма какво да ти предложа!Мен лично ще ми е АДСКИ интересен старт между теб и Пежото на Пешо(когато пръска 75/шота)от място! 
Power Under Pressure
Коментар
-
Значи с колегата majarina се чухме по телефона и се оговорихме да се замерим!Колегата е пич и всичко си беше така както се оговорихме!Значи имаше два летящи(от 30км/ч и от 60км/ч) старт от място нямаше(а там според мен ми беше силата),защото колегата имаше пробелем с едно от каретата си и решихме да не рискуваме да счупим Алфата!Та развоя на гонките беше следният!30км/ч до около 140-50км/ч около кола и половина ми направи(между двамата)!60км/ч-190км/ч ми направи 2 коли и малко(между двамата)!Не снимахме клип,защото ми се обади към 19:50 и се разбрахме за 21:30-или по-точно нямаше как да викнем някой да снима,а ние да снимаме с тези скорости не ми се струваше разумно!Говорихме,и спрямо разговора разбрах,че трябва да съм доволен от развоя на гонката,ЗАЩОТО колегата се е дърпал не веднъж с Алфата и по интересното е,че бие Алфа 2.4jtd 136к.с СТОК с малко по-малко разстояни от колкото ме бие мен(КОЕТО ЗА МЕН Е МНОГО ДОБРЕ)!Говорихме и за други гонки,и от това,което чух съм сигурен,че ЛАГУНАТА върви перфектно за това,което предлага,А именно приятно семейно комби!Евала още един път,за ентусиазма и затова,че в този форум има хора,които се и дърпат,а НЕ САМО ДА ЛАЯТ!През тази седмица съм зает-до другата неделя,но до тогава,може някой Фиат Мареа,Браво, 1.9jtd 105к.с ,Стило 1.9jtd 80к.с,Стило 1.9jtd 115к.с(комби),Крома 1.9 Мулти-Джет 120к.с,да излезне да видим какъв ще е развоят!Bimero написа:Днес най-вероятно ще се състои гонка между мен(Лагуната) и колегата с Алфата 156 1.9jtd 115к.с!След 22:00 ще имаме резултат!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар