2000 20v turbo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат купе 2.0 16 срещу Фиат браво 1.9 жтд ремапнато
Collapse
X
-
Аз ще ти кажа бе,НИЩО не прави!Знаеш ли трябваше да се пробва на ФЕСТА въпросният колега(дето ги мачкал наред) срещу на Миро Алфата(Qv-то бордо с валовете) и срещу на Васил 1.8-цата дето ти се дърпа с нея(синьото Qv), та после 1 година форума да не му се верва колко е спряло Браво със такъв сетъп!Жалко,че колегата не е попаднал на тях да се поprиземи малко!И да подчертая СИНЯТА Алфа беше 1.8 143к.с и щеше да му направи на въпросното Браво/Стило космическа снимка HD-качество!Такова Браво САМО с чип е чиста 17-ка на 400м или АДСКИ СПРЯЛ автомобил!2000 20v turbo написа:А бе приемаме ние, ама що не пуснахте един, само ремапнат 1,9 ЖТД да видим кво щеше да излезе в цифриemzo написа:T’ва последното аз не го отричам, ама вие не можете да приемете, че има и вървящи орачки сред Италианките
Иначе знайм, че има и 13 секундни дизелярки. Интересно е едно Браво или Стило 1,9 ЖТД само с ремап кво може 
Коментар
-
Купи си кола и стани по-бърз като можешBravo 1.9 JTD написа:ти си най-бързия разбрахмеS.W.A.T. написа:Абе бие бие то и аз бия 20 бмвта 2.0 ама примерно с 3 сме на кантар а едно ми дърпа сещаш ли се каква ми е идеята
Просто не си е намерил майстора 
А за бързината ми към момента съм напълно доволен от възможностите, но си чакам буталцата и си търся турбо...
'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Не не май си се объркал,ти си най-бързия,но вече никой от нас не знае къде си най-бърз на need for speed или на Colin McRaeBravo 1.9 JTD написа:ти си най-бързия разбрахмеS.W.A.T. написа:Абе бие бие то и аз бия 20 бмвта 2.0 ама примерно с 3 сме на кантар а едно ми дърпа сещаш ли се каква ми е идеята
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
О-о-о-о.... айди ве! От кога с трепет очаквам да се включиш, че само в таз тема не сме ти се радвали /смели/ ... май....Стугованата глава на Бравото как е? Сглоби ли я?Bravo 1.9 JTD написа:ти си най-бързия разбрахмеS.W.A.T. написа:Абе бие бие то и аз бия 20 бмвта 2.0 ама примерно с 3 сме на кантар а едно ми дърпа сещаш ли се каква ми е идеята
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Бързате да го грезете значи
Гледам момчето от 2 дена,не се излага и не пише глупости,май имаме напредък.
А по темата.1.9JTD не е голям мотор и неможе да се очаква,кой знае какво от него.Но не е за подценяване,след ремап и някоя друга доработка.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Него го беше страх да се пусне с бившето ми ХГТ,ти ми говориш за на Миро QV-тоBimero написа:Аз ще ти кажа бе,НИЩО не прави!Знаеш ли трябваше да се пробва на ФЕСТА въпросният колега(дето ги мачкал наред) срещу на Миро Алфата(Qv-то бордо с валовете) и срещу на Васил 1.8-цата дето ти се дърпа с нея(синьото Qv), та после 1 година форума да не му се верва колко е спряло Браво със такъв сетъп!Жалко,че колегата не е попаднал на тях да се поprиземи малко!И да подчертая СИНЯТА Алфа беше 1.8 143к.с и щеше да му направи на въпросното Браво/Стило космическа снимка HD-качество!Такова Браво САМО с чип е чиста 17-ка на 400м или АДСКИ СПРЯЛ автомобил!2000 20v turbo написа:А бе приемаме ние, ама що не пуснахте един, само ремапнат 1,9 ЖТД да видим кво щеше да излезе в цифриemzo написа:T’ва последното аз не го отричам, ама вие не можете да приемете, че има и вървящи орачки сред Италианките
Иначе знайм, че има и 13 секундни дизелярки. Интересно е едно Браво или Стило 1,9 ЖТД само с ремап кво може 

Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:Него го беше страх да се пусне с бившето ми ХГТ,ти ми говориш за на Миро QV-тоBimero написа:Аз ще ти кажа бе,НИЩО не прави!Знаеш ли трябваше да се пробва на ФЕСТА въпросният колега(дето ги мачкал наред) срещу на Миро Алфата(Qv-то бордо с валовете) и срещу на Васил 1.8-цата дето ти се дърпа с нея(синьото Qv), та после 1 година форума да не му се верва колко е спряло Браво със такъв сетъп!Жалко,че колегата не е попаднал на тях да се поprиземи малко!И да подчертая СИНЯТА Алфа беше 1.8 143к.с и щеше да му направи на въпросното Браво/Стило космическа снимка HD-качество!Такова Браво САМО с чип е чиста 17-ка на 400м или АДСКИ СПРЯЛ автомобил!2000 20v turbo написа:А бе приемаме ние, ама що не пуснахте един, само ремапнат 1,9 ЖТД да видим кво щеше да излезе в цифриemzo написа:T’ва последното аз не го отричам, ама вие не можете да приемете, че има и вървящи орачки сред Италианките

Коментар
-
дизела създава само усещането , че върви повече заради ранния въртящ момент и понеже физически човека усеща дърпане от малките обороти и си мисли , че тва дърпане ше продължи още повече да ама не... Бензина опъва много по продължително време и по бавно сменя предавките, така че аз съм за бензиновата кола !дизела или бмв 335 дето прави за смях 8 цилиндрови мотори или дизелче за пазара и за ходене на работа, каквито са наще :D
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар