Здравейте колеги и колежки , имам голям мерак да си замеря бравото ( 1.6 103 ) с браво GT
. Става въпрос за съвсем обикновенна гонка.Ако има мераклии да пишат.Приемам в София и Пловдив.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си GT-та
Collapse
X
-
ами нямам нищо против , ходиш ли на калояново неделя ?johnfound написа:По принцип, Браво 1.8л 113к.с. би трябвало да те бие с малко. За съжаление нямам GT, мога да предложа само Ритмо 1.6лMescalin написа:аре уе няма ли навитаци ... за къде ги кътате тея коли
Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
Аз малко трудно влизам вече в категорията "младеж" но определено на 1ви, на състезанието, ми хареса на пистата - адреналин и екшън при максимална безопасност. Няма риск да претрепеш някой невинен пешеходец, или да ти изскочи насрещна кола в някой планински завой. Най-много да влезеш в нивата.Anaboliy написа:ех тези младежи дай им само да се гонят. като попораснете ще ви дойде акъла надявам се
базик и на мен ми се ще да се пробваме ама някаде в софия :P
Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Ти си 1.9 TD100 налиAnaboliy написа:ех тези младежи дай им само да се гонят. като попораснете ще ви дойде акъла надявам се
базик и на мен ми се ще да се пробваме ама някаде в софия :P
?
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Не ми е смешно :D Да се пробваш срещу една сток двувалка 1.6?Anaboliy написа:дам и не е смешно толкова си може тва двигателче :D
За спорта :P
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар