Може да вали цял ден, може и капка да на капне. На прогнози много много не вярвам.Нищо не можем да направим - така че каквото - такова.Който иска да дойде е добре дошъл. Който не иска - извинения много.п.с Хем като е хладно времето за турбо бегачките ще е по-добре
Може да вали цял ден, може и капка да на капне. На прогнози много много не вярвам.Нищо не можем да направим - така че каквото - такова.Който иска да дойде е добре дошъл. Който не иска - извинения много.п.с Хем като е хладно времето за турбо бегачките ще е по-добре
времето ще е идеално 21 градуса , таман няма се печеме като пилета
Хаха - пълен майтап - вече има нова прогноза в синоптик.бг за Сапарева баня - дават го цял ден дъжд А в Дупница ( ти гледаш за там)- цял ден без дъжд.За Сапарава баня данните са от метеостанция "вр. Мусала"Аз за Дупница от метеостанция "Кюстендил"Между Дупница и Сапарева баня по права линия е 12 км пряко сили...Та се сещам , че миналата година понеже драг деня беше пак там , прогнозата беше за ужасно скапано време и реших да не вземам малката с мен, хем и бях обещал.Ами лекинко ама съвсем леко не познаха и само се ядосах.Не че не валя и тогава, ама си беше купон.Абе да го ... синоптиците
Планина е, имайте едно на ум, в багажника сложете по един комплект джанти със зимни гуми Ще се опитам и аз да дойда да подишам малко чист въздух смесен с бензин и изгорели гуми
Коментар