Какви шансове имам на драгче между:Peugeot 206 110hpGolf 4 105hpGolf 4 TDI 110hpAlfa 156 JTD 105hpИ ако може една класацийка 1, 2, 3, 4, 5 - мястои на кои метри имам най-големи шансове 100м? 400м? 1км?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.8 GT и Peugeot, Golf, Alfa
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Fiat Bravo 1.8 GT и Peugeot, Golf, Alfa
Ако бях модератор, шансовете ти щяха да са.1.да ти пратя темата в кошчето2. да ти кажа че не сме врачки3. да ти кажа да отидеш се гониш вместо да пишеш4. Четвърто си е четвъртоrelax_m написа:Какви шансове имам на драгче между:Peugeot 206 110hpGolf 4 105hpGolf 4 TDI 110hpAlfa 156 JTD 105hpИ ако може една класацийка 1, 2, 3, 4, 5 - мястои на кои метри имам най-големи шансове 100м? 400м? 1км?
Следващите ти "модераторски" изяви ще ти донесат дълга почивка от форума!!!Модераторски екип на fiat-bg.org
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
-
Aбе не се знае.Ще се намери някой колега с браво 1.6 от тия които карат с 212км средна скорост на магистралата и ще задмине алфата като пътен знак.Roman написа:И още дълго време ще ги гледаш и ще ми завиждаш.Uox написа:А бе и аз ако бях модератор, тебе нямаше да те има в тоя форум, ама се налага да ти гледам тъпите мнения за извънземната Алфа дето мачка всичко наред
не се радвай много
КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Да завидаш че караш коптор и по всяко време мога да те смачкам като гнида и да си знаеш че мястото ти е в раздела за скрап.Uox написа:Да ти завиждам, че си един голям комплексарRoman написа:И още дълго време ще ги гледаш и ще ми завиждаш.Uox написа:А бе и аз ако бях модератор, тебе нямаше да те има в тоя форум, ама се налага да ти гледам тъпите мнения за извънземната Алфа дето мачка всичко наред
Едва ли
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM