Най после старт ще има, разбрахме се с Орлин за петък или събота стига да е хубаво времето. Старта ще е или на бояна или на 202ра
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sa6o_gt vs. Withe power
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Все пак очаквайте голяма публика от софийската секта.Няма да е лошо да напишете мястото и часа на събитието.WhitePower написа:резултата от сега е ясен ама искам да се видиме в очи в очи с сашко че имам един кейс за изясняване с едни трима братя и едно черно пунто където и те ще дойдатПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Re:
ние докато чухме рева от бегачките и то зе та сваршиuBoy написа:дръпна я дръпна яbravite написа:сашо на лесново дръпна ли хондатаCMAXHAT написа:Интересен старт с много неизвестни :D Ако е събота съм там,само кажете каде ще е да наминеме групичката

FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
Re:
bravite Колега защо към мен задаваш въпроса? :D Всмисъл не си съгласен,че ще има ’’неизвестни’’ ли? :D Ми и аз предполагам,че на Сашето колата ще дръпне,дори и Орлин да си понадуе неговата турбина,ама все пак купон да става :D Ще се видим(надявам се) ще разлафим и ще си изкараме яко квоbravite написа:ние докато чухме рева от бегачките и то зе та сваршиuBoy написа:дръпна я дръпна яbravite написа:сашо на лесново дръпна ли хондатаCMAXHAT написа:Интересен старт с много неизвестни :D Ако е събота съм там,само кажете каде ще е да наминеме групичката

Който ще да бие,за мен не е важно на кой ’’пишката’’ е по голяма :D След толкова писания е хубаво да се видят най-накрая
Всеки сам за себе си от тези двама диваци знае какво прави
Айде дано ме осветлят кога и къде за да дойда да се видя и с тях и с останалите така наречени от sonicempire ’’сектанти’’
Дано само времето да позволи
Явно ще има PuntoNight :D
Кара на сгъстен въздух
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар