Така колеги спора е безмислен според мен за стокови коли,но пунтарата е стокова 133 кончета,а алфата е 143коня(по талон има чип и е с махнати катализатори(брат ми каза,че е около 170-180.Става въпрос за гонка на 402 метра.За дълго мисля,че ще падна с Пунтото,но става въпрос за 402метра.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto GT vs Alfa Romeo 147 JTD
Collapse
X
-
Aми той човека си го е казал,не си ли разбрал.Алфа 147-143 кс двувалка,значи е ЖТД защото с такава мощност няма бензинова.Плюс била с ЧИП,значи трябва да прибавиш поне едно 50 кс и става 193 кс,и била на всичкото отгоре без катализатор,което значи поне още 20 кс отгоре.Твърдо над 200,къдер го търсиш????А пък ако е и със спортен филтър да не говориме повече!!!!vsd написа:Кой точно е двигателя на алфата
Коментар
-
Стефане,имам те за сериозен човек.Тия конски сили как си ги сметнал,не е истина. Пунто и скорост над 200км може.Само да не духа силен страничен вятър.Stefan Hadjov написа:Aми той човека си го е казал,не си ли разбрал.Алфа 147-143 кс двувалка,значи е ЖТД защото с такава мощност няма бензинова.Плюс била с ЧИП,значи трябва да прибавиш поне едно 50 кс и става 193 кс,и била на всичкото отгоре без катализатор,което значи поне още 20 кс отгоре.Твърдо над 200,къдер го търсиш????А пък ако е и със спортен филтър да не говориме повече!!!!vsd написа:Кой точно е двигателя на алфатаOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
колега откъде ги извади тея коне не ми стана ясно.Трябва да ми кажеш откъде да ходя ди си купя и аз малко 20 30 коняStefan Hadjov написа:Aми той човека си го е казал,не си ли разбрал.Алфа 147-143 кс двувалка,значи е ЖТД защото с такава мощност няма бензинова.Плюс била с ЧИП,значи трябва да прибавиш поне едно 50 кс и става 193 кс,и била на всичкото отгоре без катализатор,което значи поне още 20 кс отгоре.Твърдо над 200,къдер го търсиш????А пък ако е и със спортен филтър да не говориме повече!!!!vsd написа:Кой точно е двигателя на алфата
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Истината е че ГТто е силно до 160 170 после му пада силичката.Но искам да задам един въпрос КЪДЕ в България може да се кара безопасно с над тази скорост?А и на мен ми стига до 160 да направя 3 4 коли и после ако искат и 300 да вдигатПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Виж сега,във форума прочетох една тема в която беше написано че при ЧИП се увеличавала мощноста с до 30-35%.И аз взех да сметнах с калколатора колко е 35% от 143 кс и ми излезе 50 кс +.Даже и графики бяха дадени в тази тема на Макс.моищност и въртящия момент който се получавал след ЧИП-а.Не ми се търси сега,иначе бих ти я цитирал.Пусни търсачката на ЧИП-ТУНИНГ и ще се убедиш.А в друга една тема пишеше,че като махнеш катализатора мощноста нараствала с 10-15%.За спортния филтър съм забравил колко казваха,и за това спестих стойности.Така,че това е в крайна сметка сметката.Red Storm написа:Стефане,имам те за сериозен човек.Тия конски сили как си ги сметнал,не е истина.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар