On3Love написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
peugeot 106 vs punto gt
Collapse
X
-
Re: peugeot 106 vs punto gt
като имаш път към софия пиши стига да съм свободен ще пробвам пежотоjerekarov написа:Здравейте,имам пежо 106 1.6 16в 118+++к.с. и си търся пунто гт за сверка.По пежото има:права генерация,спортен колектор 4-2-1,дросели от пистов мотор хонда цбр 929,тънка гарнитура и електроника мегаскуирт.Търся сток или с чип пунто.Аз съм от радомир(на 40 км от софия).Тел:0883389833
моито пунто е сток
Fiat Punto 1.4 gt turbo
Ford Fiesta 1.3 new port
Коментар
-
За съжаление, но ако пунто-то ти е наистина сток и шофьорчето на тва пежо не е тотален леф чепик, пунтото ше падне лошо. Колкото и да не им се иска на собствениците на Пунто ГТ (такъв съм и аз лично) пежо 106 1,6 16В и саксо 1,6 16В, почти винаги ги бият когато колите са в заводско състояние.hibryd написа:като имаш път към софия пиши стига да съм свободен ще пробвам пежотоjerekarov написа:Здравейте,имам пежо 106 1.6 16в 118+++к.с. и си търся пунто гт за сверка.По пежото има:права генерация,спортен колектор 4-2-1,дросели от пистов мотор хонда цбр 929,тънка гарнитура и електроника мегаскуирт.Търся сток или с чип пунто.Аз съм от радомир(на 40 км от софия).Тел:0883389833
моито пунто е сток 
Тук имам в предвид на 1/4 миля, щото на писта със завойчета нещата за пунто-то стават доста трагични. Тва е общо взето реалността и съм го гледал на живо доста пъти.Наистина за пробата мое да напраите неколко старта, но не очаквай чудеса от пунтото.
Коментар
-
Скии ся симпатяга на италфеста техника за 400м и за секви други метражи нема да има, мма ти предлагам да ползваш тая, която на 11.10. ще бъде налична на пистата на Дупница (тамън ти е близо до Радомир) и да си замериш пежото. Така най-добре ша видиш реално колко ти е бърза колата и после мое ни споделиш ко си дал като време, терминална скорост и време на 60 фута.jerekarov написа:Кога и каде ще е италфеста?И ще има ли измервателна техника за 400м?
Коментар
-
мн ясно бе за кеф е такаbiser_as написа:За съжаление, но ако пунто-то ти е наистина сток и шофьорчето на тва пежо не е тотален леф чепик, пунтото ше падне лошо. Колкото и да не им се иска на собствениците на Пунто ГТ (такъв съм и аз лично) пежо 106 1,6 16В и саксо 1,6 16В, почти винаги ги бият когато колите са в заводско състояние.hibryd написа:като имаш път към софия пиши стига да съм свободен ще пробвам пежотоjerekarov написа:Здравейте,имам пежо 106 1.6 16в 118+++к.с. и си търся пунто гт за сверка.По пежото има:права генерация,спортен колектор 4-2-1,дросели от пистов мотор хонда цбр 929,тънка гарнитура и електроника мегаскуирт.Търся сток или с чип пунто.Аз съм от радомир(на 40 км от софия).Тел:0883389833
моито пунто е сток 
Тук имам в предвид на 1/4 миля, щото на писта със завойчета нещата за пунто-то стават доста трагични. Тва е общо взето реалността и съм го гледал на живо доста пъти.Наистина за пробата мое да напраите неколко старта, но не очаквай чудеса от пунтото. 
Fiat Punto 1.4 gt turbo
Ford Fiesta 1.3 new port
Коментар
-
Ако сичко е точно на 11 ще съм на дупницаbiser_as написа:Скии ся симпатяга на италфеста техника за 400м и за секви други метражи нема да има, мма ти предлагам да ползваш тая, която на 11.10. ще бъде налична на пистата на Дупница (тамън ти е близо до Радомир) и да си замериш пежото. Така най-добре ша видиш реално колко ти е бърза колата и после мое ни споделиш ко си дал като време, терминална скорост и време на 60 фута.jerekarov написа:Кога и каде ще е италфеста?И ще има ли измервателна техника за 400м?
Коментар
-
Това за пистата в Дупница ненам как точно го реши? Може би си карал на Божурище и на Сливен и сравняваш с там или..... некой рацер така ти е казал?Моите лични наблюдения не съвпадат малко с твоите ммаа карай ся.Ти се пусни и кажи ко се е случило пък за пистата не се притесняваи-екстра си е :D
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар