sUkI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам най-бързото Софийско BRAVO HGT
Collapse
X
-
Бахти тоя звяр издуха шише от фанта
...отказа ме майна
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
Що бе само от К&Н -а имаш 10коня,бърз сиevgeni85 написа:оо аз съм с много куц мотор(то пише).. :D не ставам за гонки... :D :D
Смея ли да се опъвам....
http://vbox7.com/play:5cee8ac3 525 + obd на digital tuning 207кс.

Got nos?
Коментар
-
Е как си си сложил КОСТЮМ БЕ?evgeni85 написа:е аз съм си с къстъм генерацийка WALKER плюс моднати колектори 4-2-1 Но хвърлям всичко за порше гърненце послепис: Къстъм трябваше ли да го преведа?

Ужас,ужас не се ли подпалва?
Не забравяй,че имаш ксенон.По-малко ток харчи
и то прав ток

Got nos?
Коментар
-
Суки нещо много се заяждаш с купета,ша взема да си дойда с мойто края на Август да те накажа :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Коментар
-
Ела с купето и с пари в джобчето ,имам 1 аверче със същото :D Мани мани,2 години нарадване нямаevgeni85 написа:не бе ....евала на ентусиазма му....Явно сефте се качва на кола над 100 коня и не може да и се нарадва още
Кефи ма обаче,как са връзвате
. А мумифицирал ли си "моднатите" колектори?

Got nos?
Коментар
-
Е са вече верно ме отказаsUkI написа:Ела с купето и с пари в джобчето ,имам 1 аверче със същото :D
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Коментар
-
И на мен г-н 60мм walkerevgeni85 написа:не мога...не знам дали ще стигна до пловдив
а и не ми се губят парички на ластик със твоят "нисколетящ самолет"Оле много ми е забавно с теб...

Место празни думи,яла ша пием кафенце ша са дръпнем.А аз продължавам да търся бързо софийско хгт
Преди колегата Larii имаше такова,но го продаде

Got nos?
Коментар
-
Ако бяхме по-близо да..но за един ластик не си заслужава... без лоши чувства ако имаш път насам пиши и ще пием кафенце...има си и летище ще побягаме малкоsUkI написа:И на мен г-н 60мм walkerevgeni85 написа:не мога...не знам дали ще стигна до пловдив
а и не ми се губят парички на ластик със твоят "нисколетящ самолет"Оле много ми е забавно с теб...

Место празни думи,яла ша пием кафенце ша са дръпнем.А аз продължавам да търся бързо софийско хгт
Преди колегата Larii имаше такова,но го продаде 
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар