Здравейте момчета.Значи от София съм аз тези които са столичани може да са ме виждали защото по София само моя фиат е жълт няма друг,ако сте ме засекли скъпи съграждани драснете по една дума.Та утре,другиден мисля да се пускам с едно БМВ 525Д смисъл новия мотор не ТДС а Д,2004-та година автоматиче,комби... на думи е 163 кончета,мисълта ми е дали ще мога да го пречукам некак си че от край време си имаме заигравка с него :D.Аз съм с Браво 1.9jtd :D конете са 140+,като цяло неговия въртаящ момент е чудовищен,но едва ли ще ми се опре как мислите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BMW 525d VS. Fiat Bravo
Collapse
X
-
Re: BMW 525d VS. Fiat Bravo
Качвал ли си я на ДИНО , ако не си направи го мисля че в София беше 80-100лв. така поне ще знаеш с каква мощност разполагашBravo 1.9 JTD написа:Здравейте момчета.Значи от София съм аз тези които са столичани може да са ме виждали защото по София само моя фиат е жълт няма друг,ако сте ме засекли скъпи съграждани драснете по една дума.Та утре,другиден мисля да се пускам с едно БМВ 525Д смисъл новия мотор не ТДС а Д,2004-та година автоматиче,комби... на думи е 163 кончета,мисълта ми е дали ще мога да го пречукам некак си че от край време си имаме заигравка с него :D.Аз съм с Браво 1.9jtd :D конете са 140+,като цяло неговия въртаящ момент е чудовищен,но едва ли ще ми се опре как мислите
Ако наистина си извадил от мотора 140к.с. имаш шанс иначе "че те утепа"
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Имаш ли разпечатка на графиката , интерисуваме по-точно кривата на въртящия момент също модела турбокомпресор които използваш , инжекторите и софта каде го прави. Просто да направя сравнениеBravo 1.9 JTD написа:Динамото показва 148... при 6800rpm,стоково е 105 кончета имах дори и екстра за засичане на разход но я замених с чип-а и не само и други подобрения съм им правил,ако някои се интересува ще коментираме,двигател,ходова част т.н и т.н
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
не,но колко съм се въртел и оглеждал това браво.мноо е яко.бачкам в кабеларката и докато опъвахме кабелите пред блока ми направи впечатление.поне визия.Bravo 1.9 JTD написа:хахах да,познаваме ли се?superfiata написа:да де.между гаражите го паркираш.с една верига отпредfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Сега ще претърпи коренна визия,цвета е същия насочвам се към джанти 17ки на 45мм гума,купил съм задни пружини Айбек Спрингс с 2 намотки са по ниски от тия,поне джантите ще испълнят големия калник ще стои добре... надявам се,предна риза,задна риза,прагове и евентуално фарове от Марева ще взема с ксенон.Айде па като го направя ще наминеш да го видишsuperfiata написа:не,но колко съм се въртел и оглеждал това браво.мноо е яко.бачкам в кабеларката и докато опъвахме кабелите пред блока ми направи впечатление.поне визия.Bravo 1.9 JTD написа:хахах да,познаваме ли се?superfiata написа:да де.между гаражите го паркираш.с една верига отпред
За визията това е. Силов тунинг също няма да пипам 148 коня не са ми малко,не искам да избушвам двигателя,и така си върви добре...
leave something of the happiness you bring
Коментар
-
ми то и така не ти пречи да го гръмнеш мотора.Bravo 1.9 JTD написа:Сега ще претърпи коренна визия,цвета е същия насочвам се към джанти 17ки на 45мм гума,купил съм задни пружини Айбек Спрингс с 2 намотки са по ниски от тия,поне джантите ще испълнят големия калник ще стои добре... надявам се,предна риза,задна риза,прагове и евентуално фарове от Марева ще взема с ксенон.Айде па като го направя ще наминеш да го видишsuperfiata написа:не,но колко съм се въртел и оглеждал това браво.мноо е яко.бачкам в кабеларката и докато опъвахме кабелите пред блока ми направи впечатление.поне визия.Bravo 1.9 JTD написа:хахах да,познаваме ли се?superfiata написа:да де.между гаражите го паркираш.с една верига отпред
За визията това е. Силов тунинг също няма да пипам 148 коня не са ми малко,не искам да избушвам двигателя,и така си върви добре...fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Съгласен съм,щом вече е пипан знам че се дига процента на опасност,но не е значително все пак е само чип бъркаш му в мозъка, и серпентини на турбото са развинтени,проблема ако гърми ще гърми от надупено турбо едва ли ще е от компютъраsuperfiata написа:ми то и така не ти пречи да го гръмнеш мотора.Bravo 1.9 JTD написа:Сега ще претърпи коренна визия,цвета е същия насочвам се към джанти 17ки на 45мм гума,купил съм задни пружини Айбек Спрингс с 2 намотки са по ниски от тия,поне джантите ще испълнят големия калник ще стои добре... надявам се,предна риза,задна риза,прагове и евентуално фарове от Марева ще взема с ксенон.Айде па като го направя ще наминеш да го видишsuperfiata написа:не,но колко съм се въртел и оглеждал това браво.мноо е яко.бачкам в кабеларката и докато опъвахме кабелите пред блока ми направи впечатление.поне визия.Bravo 1.9 JTD написа:хахах да,познаваме ли се?superfiata написа:да де.между гаражите го паркираш.с една верига отпред
За визията това е. Силов тунинг също няма да пипам 148 коня не са ми малко,не искам да избушвам двигателя,и така си върви добре...leave something of the happiness you bring
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар