Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat coupe 139hp vs. opel kadett 150hp

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    ici написа:
    coupe 2000 написа:
    ici написа:
    coupe 2000 написа:
    Колеги не съм комплексар и преди да пусна темата се пробвахме днес на полигона в Русе и тои остана една кола назад при първото пускане ,при второто пак така ,третия път се пуснах с едно толедо с което нямаше смисъл ,но собственика му ми е приятел и искаше да се пробва ,защото си бил правил мотора и вече не бил 115 коня ,но тои остана доста назад .
    Полигона е с отвратителна настилка и там нещата въобще не са такива, каквито са на хубава отсечка асфалт Когато Типото ми беше атмосферно го бях тунинговал на едно доста добро базово ниво, понеже мотора ти е същия, само при така пипнати нещата мога да кажа със сигурност, че ще минаваш убедително (не с една-две коли) ХЕ мотора на Опел.Иначе на хубав асвалт ХЕ-то заминава много напред, ако си стандартен мотор.
    Тука маи нещо не те разбрах ,нали и двамата сме на един асвалт ? на един и същ терен? купето ми не е за офроад все пак. Моя мотор не е пипан поне от мен и ако наистина тези опели вървят толкова много значи е от шофьора или нещо му е имало на този.
    Опела има много свободен диференциал и на старт е много зле, особено на хлъзгавата стартова права на полигона.Веднага едната гума почва да буксува и се забавя много.Трябва му хубав асфалт просто.А Фиата е с пъти по-кадърен диф и се държи като със шпрер и оттам потегля и с двете гуми като може да се подаде доста по-рано цялата газ.Като цяло на полигона разлика примерно от 20-30 коня между двете коли не може да се прояви заради хлъзгавия асфалт.Там е достоверна мерилка само за коли под 100коня.
    сега вече е ясно
    fiat coupe 2.0 16V

    Коментар


      #32
      Uox написа:
      Александър1982 написа:
      Xanos написа:
      Хем шофиора никъв го е нямало, хем и кадета не е бил читав. Гарантирам ти, че запазен кадет те мачка с няколко коли ластик на 400 метра. Просто както казах по горе не съм сектант.. както виждаш карам фиат браво.. но ако незнаеш живея в Петрич, а тва е града на най голямата опел секта в България тук всеки 2ри кара ГСИ и ти казвам, че за атмосферен двигател Ц20ХЕ маже и голф3 150 коня и браво 155 коня и всичко наред общо взето. За тва казвам едни от най добрите коли за времето си, и не само :D Иначе поздравления за победата, но съм сигурен че нещо не е наред с тоя кадет
      Едно малко уточнение кадет ГСИ има мотор 20ХЕ (няма катализатор) и е 156кс и върви по-вече от астрата не е заради 6те коня просто по-голям Мв.
      Тоя мотор 156коня не е 20XE, a C20XEJ
      Няма тагъв мотор от гамата на GMвиж: http://www.opelclub-bg.com/forum/ind...?showtopic=114
      coupe 1,8 16V

      Коментар


        #33
        2.0 л (20NE, 20SEH, 20SER, C20NE); DOHC 2.0 л (20XE, C20XE, 20XEJ) http://carssoft.ru/page/21/Много Разбирачии еейййй...
        Audi S3 Quattro 3??+

        Коментар


          #34
          Има бре - слагат го даже не само на Кадет-а, а и на Вектра А мисля от 1-вите 88-ма или 89-та

          Коментар

          Working...
          X