Е да развинтват се моторите на ГМ нооо за съжаление са на изчезване.За опел...пича направо си го търсеше..... той явно като ме видя че излизам от пресечката реши да ме проба и така се лепна че се уплаших да не ме ударя смотаняка и....... отказа се като видя че немое да ме изпревари. И типично в мой стил намалих за да видя кво пише отзад..... е 2.0А за БМВто си беше гавра, до са съм се дърпал с 320 е36 но с иска не бях..... очаквах повече...заеби немоат си
да повечето са така но аз съм имал 320 не ванус пак 150к много вървеше
Може пък да си го уцелил знае ли човекЕй главната идея на бавареца не е за дръпки той е голяма устойчива лимозин за поддържане на високи скорости (не че с купето не мога да държа 180 по магистрала и да го управлявам като плейстешън). Карай си колата и да ти не пука и знай че и германците признаха италянките, лошата им слава беше преди 90те (имам колега немец, в един офис сме той го каза )
хора аз несъм казал ништо просто тук има много големи професори които сигурно нямат и коли ,а иначе леле аз има фиат купе турбо , а те чесно сигурно са 10 в българиа от 5ците
хора аз несъм казал ништо просто тук има много големи професори които сигурно нямат и коли ,а иначе леле аз има фиат купе турбо , а те чесно сигурно са 10 в българиа от 5ците
и аз мислех така н оскоро разбрах ще в Мнт има 2 а Монтана е град в който има 2 майстори дето са пипали нещо по фиат и мислят като правят нещо, и се оказа че един бивш съученик има но събира парички за акциз а брат му го е платил и си кара неговото....бахти маняците а тоя беше един кротааак един смотан такъв
абе вие мн разбирате ве ... 5 така няма нищо общо с 1.6 литровия ас имам 2ка мотор карал сам мн бравото е извиняваи като се кача на моито имам чувството че карам савсем различна кола ... нито варвеж нито стоене в патя нито дори копето ватре е мн по добре направено всичко е кожа др са пласмасови..и гумени.... и все пак харчи доста да ... около 12 градско на яко каране
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
абе вие мн разбирате ве ... 5 така няма нищо общо с 1.6 литровия ас имам 2ка мотор карал сам мн бравото е извиняваи като се кача на моито имам чувството че карам савсем различна кола ... нито варвеж нито стоене в патя нито дори копето ватре е мн по добре направено всичко е кожа др са пласмасови..и гумени.... и все пак харчи доста да ... около 12 градско на яко каране
Брех колега, тая твоята кола е някакъв уникат бе. При стъпка 12? Това на извънградска стъпка ли е или от светофар до светофар? Щото ако е в града тоя разход......
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Ех как искам и аз моята да гореше толкова на стъпка Колеги представете си колко му гори ако не я настъпва 5л-6л/100км и то градско
Коментар