sUkI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво/а/Мареа 1.6 с/у Браво/а/Мареа 1.9 JTD 105 на баир
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Добре бе вземете пуснете едно дет е в ред ако има такова въобще, че тъй като гледам колко гонки и колко клипове и все нещо им има на тия ЖТД-та.То или турбина ще свири или съединител ще приплъзва или Бог знае още каквоAirfan написа:Тва Стило знаете, че му вие турбината и Вальо като се качи на стоковото на Матей сам призна, че върви повече. За мен на Матей стилото е изправно и сверките трябва да са с него. Можем да го пуснем и стоково и с ремап за пълнота на изложението. Матей = Red Storm.sUkI написа:На 100% съм убеден,че в момента това стило е атмосферен дизел,сиурно и на него турбината му е дала фира,или работи на 0,1-0.2 бара .Сигурно и съединителя му приплъзва,това е невъзможно .Не,не
Изкарайте едно където е ЗДРАВО и ВСИЧКО си му е наред и да видим
Или тогава на ръчна ще кара да има интрига
fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Ще се пуснем, но трябва да се оправи малко времето, са тук е сняг до уши, народа е със зимни гуми, има хора без книжки и така. Просто темата стана активна в неподходящ сезон.war_hawk написа:Добре бе вземете пуснете едно дет е в ред ако има такова въобще, че тъй като гледам колко гонки и колко клипове и все нещо им има на тия ЖТД-та.То или турбина ще свири или съединител ще приплъзва или Бог знае още каквоAirfan написа:Тва Стило знаете, че му вие турбината и Вальо като се качи на стоковото на Матей сам призна, че върви повече. За мен на Матей стилото е изправно и сверките трябва да са с него. Можем да го пуснем и стоково и с ремап за пълнота на изложението. Матей = Red Storm.sUkI написа:На 100% съм убеден,че в момента това стило е атмосферен дизел,сиурно и на него турбината му е дала фира,или работи на 0,1-0.2 бара .Сигурно и съединителя му приплъзва,това е невъзможно .Не,не
Коментар
-
Не бой се, имам много да си играя с ремапа, като сметна че мога да изляза на прав участък срещу 170 коньова кола, ти ще си първия.Ако изобщо стане това, гледай да си събрал поне едно 500лв, защото за по-малко няма да се пусна.То гуми, то съединител, то ......sUkI написа:Подвода ако искаш да се дърпаме с шнорхили?Баираджияemzo написа:Еми да, сваляме турбините, иначе и бинокъл няма да ви помогне да ни видите по БАИРите
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
То не само при вас ми и при насAirfan написа:Ще се пуснем, но трябва да се оправи малко времето, са тук е сняг до уши, народа е със зимни гуми, има хора без книжки и така. Просто темата стана активна в неподходящ сезон.war_hawk написа:Добре бе вземете пуснете едно дет е в ред ако има такова въобще, че тъй като гледам колко гонки и колко клипове и все нещо им има на тия ЖТД-та.То или турбина ще свири или съединител ще приплъзва или Бог знае още каквоAirfan написа:Тва Стило знаете, че му вие турбината и Вальо като се качи на стоковото на Матей сам призна, че върви повече. За мен на Матей стилото е изправно и сверките трябва да са с него. Можем да го пуснем и стоково и с ремап за пълнота на изложението. Матей = Red Storm.sUkI написа:На 100% съм убеден,че в момента това стило е атмосферен дизел,сиурно и на него турбината му е дала фира,или работи на 0,1-0.2 бара .Сигурно и съединителя му приплъзва,това е невъзможно .Не,не
Б.х аз тоз к.рвенски месец б.х тва чудо
fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Ами ти какво си мислиш,че ще стоя и бездействам?Ха-ха докато я направиш вече може да съм турбинирал.И не бой ако не е така вече има бонус за теб от 50 шота Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04emzo написа:Не бой се, имам много да си играя с ремапа, като сметна че мога да изляза на прав участък срещу 170 коньова кола, ти ще си първия.Ако изобщо стане това, гледай да си събрал поне едно 500лв, защото за по-малко няма да се пусна.То гуми, то съединител, то ......sUkI написа:Подвода ако искаш да се дърпаме с шнорхили?Баираджияemzo написа:Еми да, сваляме турбините, иначе и бинокъл няма да ви помогне да ни видите по БАИРите

Got nos?
Коментар
Реклама
Collapse

после оправдания, че няма пара за бензин ........
Коментар