сърбят ме гумите нещо зверски напоследък, та до 2-3 дни, ако на някой му се тества с хгт 96-та да не се притеснява...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
хгт си търси нещо подобно за спринтче?
Collapse
X
-
Токо,Токо, като си толоз отворен, ми купи си нещо HGT 2000-или 2001Г бре!Файдата ще ти е повече, отколкото да се ежиш тук и некой с подобно да ти натрие носът.Пък ако толкова много те сърби, пусни го и из другите форуми.Съ-акълници ще намериш бол, особено в "тунинг.бг"!!!!
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
коментара е излишенNino написа:Токо,Токо, като си толоз отворен, ми купи си нещо HGT 2000-или 2001Г бре!Файдата ще ти е повече, отколкото да се ежиш тук и некой с подобно да ти натрие носът.Пък ако толкова много те сърби, пусни го и из другите форуми.Съ-акълници ще намериш бол, особено в "тунинг.бг"!!!!
в интриги не влизам! ако имаш кво да изкараш давай, ако не.. у лево!
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Re: хгт си търси нещо подобно за спринтче?
говорим примерно :D най вероятно скоро времето ще се скапе, и после чак на пролет!Snaker написа:а що до 2-3 дни бре токо ?toko написа:сърбят ме гумите нещо зверски напоследък, та до 2-3 дни, ако на някой му се тества с хгт 96-та да не се притеснява..."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
нищо с теб може на друго да се тестваме...Mitko написа:Не си ми в категориятаtoko написа:говорим примерно :D най вероятно скоро времето ще се скапе, и после чак на пролет!Snaker написа:а що до 2-3 дни бре токо ?toko написа:сърбят ме гумите нещо зверски напоследък, та до 2-3 дни, ако на някой му се тества с хгт 96-та да не се притеснява...
, пък после
, а на другия ден ще има
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
значи аз съм навит да падна два три пъти ама просто немам време са тия дни ...много скъпо ще ми струва да си отделя и една нощ дори за забавлениеtoko написа:говорим примерно :D най вероятно скоро времето ще се скапе, и после чак на пролет!Snaker написа:а що до 2-3 дни бре токо ?toko написа:сърбят ме гумите нещо зверски напоследък, та до 2-3 дни, ако на някой му се тества с хгт 96-та да не се притеснява...
инак са си търся да си купя г-тек един за мен ... да замервам малко зимата ...
:: Show me some Madness ::
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар