спортен филтар
тии кога вечерта заминаваш ( ако искаш мога и да ти пусна клип срешту алфа 145 1.8 140хп)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 1.6 16V vs. BMW 2.0, 150 hp.
Collapse
X
-
Аз пyк останах с впечетление че не си напълно честен с това "напълно сток" нама вариант твоята кола да е сток и да пада с малко от чипосаna 156 2,4 JTD. Пак ти казвам и в алфа ромео форума ти казах това не е мъжка постъпка. Аз по твоята кола не знам какво е правено но е добре да кажеш примерно имам чип имам шпер и е сгъстена и т.н. а не правих чип ама само вдигнах оборотите и сега нямам прекъсвачmladfen написа:Колега в събота на 19,07,08г ще съм във Варна и за мен ще бъде удовоствие да премерим сили Карам Е36 320 с плодивска регистация бяло и напълно сток0899105126 - МладенПусни една стрела за да ти се обадяGrisha_bravo написа:миии колегиии бмв-то го карах и го наступвах не ми напраиии добро впечетление за вървене пук и смятам да се пусна иии то ште се видии коиии кого ( ако падна няма да е с мн сигърен съм )
ПП Дано видиш навреме темата защото вечерта заминавам обратно - пускам ти и ЛС
Alfa Romeo 156 1,8 TS
Коментар
-
тоз чипосан ли е ????Novachev написа:Аз пyк останах с впечетление че не си напълно честен с това "напълно сток" нама вариант твоята кола да е сток и да пада с малко от чипосаna 156 2,4 JTD. Пак ти казвам и в алфа ромео форума ти казах това не е мъжка постъпка. Аз по твоята кола не знам какво е правено но е добре да кажеш примерно имам чип имам шпер и е сгъстена и т.н. а не правих чип ама само вдигнах оборотите и сега нямам прекъсвачmladfen написа:Колега в събота на 19,07,08г ще съм във Варна и за мен ще бъде удовоствие да премерим сили Карам Е36 320 с плодивска регистация бяло и напълно сток0899105126 - МладенПусни една стрела за да ти се обадяGrisha_bravo написа:миии колегиии бмв-то го карах и го наступвах не ми напраиии добро впечетление за вървене пук и смятам да се пусна иии то ште се видии коиии кого ( ако падна няма да е с мн сигърен съм )
ПП Дано видиш навреме темата защото вечерта заминавам обратно - пускам ти и ЛС
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Grisha_bravo написа:споко бе няма проблем
срешту една бира ште се напрая се 1 не съм видял
, неска пак ште се хоиика !!!!!! сега тряя да я поразтупча млако, ште се опитам да накарам и бмв-то да доиидии да му спукам паралепипета

С таз темичка тука малко попрекаляваме май
Освен , ако нямате уговорка с БМВ-то собственика му да си махне бубините на 3 от цилиндрите и да ти карка на 3 цилиндъра
или айде може и срещу 4 -тях цилиндъра да се справиш
Колеги дайте да не се превъзбуждаме толкова
Сега к"ви се тез шутовски изтъпления с 1,6 Бравота зехме 2000 БМВ-та да "пукаме"...... Ако ходим често на плаж и да ни напича повечко слънцето е добре да си почиваме първо, та после да пускаме тука
такива теми! Нищо лично ама ......
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
добре примерно штом сум пуснал темата значи съм си преценил пък и от де си сиг че колата ми е сток ???????2000 20v turbo написа:Grisha_bravo написа:споко бе няма проблем
, неска пак ште се хоиика !!!!!! сега тряя да я поразтупча млако, ште се опитам да накарам и бмв-то да доиидии да му спукам паралепипета

Освен , ако нямате уговорка с БМВ-то собственика му да си махне бубините на 3 от цилиндрите и да ти карка на 3 цилиндъра
Сега к"ви се тез шутовски изтъпления с 1,6 Бравота зехме 2000 БМВ-та да "пукаме"...... Ако ходим често на плаж и да ни напича повечко слънцето е добре да си почиваме първо, та после да пускаме тука
такива теми! Нищо лично ама ......ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
Grisha_bravo написа:добре примерно штом сум пуснал темата значи съм си преценил пък и от де си сиг че колата ми е сток ???????2000 20v turbo написа:Grisha_bravo написа:споко бе няма проблем

Виж там хвани таз ръкавица дето ти я хвърлиха за събота и после пуснете клипчета. Ма ми се чини, че к"вато и да ти е колата такова БМВ в нормална кондиция ............
Коментар
-
!
Колега, това браво беше мое преди да го купи колегата. От 0-100 съм правил 9.2 сек Има голям шанс срещу бмв-то. Стоково браво 1.6 неможе да бие БМВ-то но това специално има шанс. Виж как върви и ще разбереш.......... http://www.vbox7.com/play2000 20v turbo написа:Grisha_bravo написа:споко бе няма проблем

b3b16f1 този клип е срещу алфа 144коня!!!
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Е, кво се вижда тука сега
Едната кола пусна и аварийни май
Тази в лявата лента направо отвя другата ама не знам кой кой е и що тръгнаха тез аварийните мигачи.... И хубаво ама к"во толкова има бравото не сток, та не е сток ! А кажете и другите да си направят така 1,6 ците да почнат да перат 320-ки, е така ще дигнем имиджа на марката
Коментар
-
!
Мисълта ми беше, да видиш как бравото стои на калника на алфата. Незнам како му има на бравото но много върви. А за 320-ките вървят! И мене ме съмнява бравото да бие но все пак има шанс. А пък и нали знаеш, оптимизма е лошо нещо2000 20v turbo написа:Е, кво се вижда тука сега
Тази в лявата лента направо отвя другата ама не знам кой кой е и що тръгнаха тез аварийните мигачи.... И хубаво ама к"во толкова има бравото не сток, та не е сток ! А кажете и другите да си направят така 1,6 ците да почнат да перат 320-ки, е така ще дигнем имиджа на марката 
kalata8, Кво мезе бе кала? Просто даваме пример ти ко се засегна???Айде имаш една бира от мене затова че ти показахме колата
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Re: !
Пак не стана ясно коя е лявата кола по посока на движението и коя кола пусна аварийни мигачи в края на клипаFiat_Alfa_Fen написа:Мисълта ми беше, да видиш как бравото стои на калника на алфата. Незнам како му има на бравото но много върви. А за 320-ките вървят! И мене ме съмнява бравото да бие но все пак има шанс. А пък и нали знаеш, оптимизма е лошо нещо2000 20v turbo написа:Е, кво се вижда тука сега
kalata8, Кво мезе бе кала? Просто даваме пример ти ко се засегна???Айде имаш една бира от мене затова че ти показахме колата 
Коментар
-
тоз пък не сме ти зелии алфата за МЕЗЕ просто давахме пример с нея .. пък алфата си бягаkalata8 написа:Ейй тука за мезе ми взехте алфата
макар че пак бих те пробвал
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
Re: !
[quote="2000 20v turbo"]Пак не стана ясно коя е лявата кола по посока на движението и коя кола пусна аварийни мигачи в края на клипаFiat_Alfa_Fen написа:Мисълта ми беше, да видиш как бравото стои на калника на алфата. Незнам како му има на бравото но много върви. А за 320-ките вървят! И мене ме съмнява бравото да бие но все пак има шанс. А пък и нали знаеш, оптимизма е лошо нещо2000 20v turbo написа:Е, кво се вижда тука сега
бравото постоянно си беше на авариини
Коментар
-
ако те инт бравото седеше на стопа на алфата в края на гонката. пък и поне ми стиска да се пусна с някоии по моштен двигател от моя за разлика от някоииии които даже не се пускат
, и не ми пречи да пусна клип или да си призная като съм паднал от някои
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар