пичове от гонката с is-ката ме разобедихте но аз продължавам да си търся някой за един старт.вчера получих оферта за гонака със celica.този път офертата е с 100 лева по малко.честно да ви кажа че победа над bmw-то е по реална от тази над celica-та,поне според мен.искам да ме посъветвате дали да си дам парите или да се пробвам да ги взема.разправят че момчето е направило доста мангизи от стартове на военна рампа и то се с фиатове 1.6.какво ще кажете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16v - Toyota celica 1.6 16v - drag
Collapse
X
-
аз не бих ..
но аз съм се дърпал 2 пъти и то случайно и нищо не разбирам. Все пак селиката си е внушително купе
http://carfolio.com/search/results/?...fset=40&num=20
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
-
!
Абе колега, момчето е от Варна/ Велико Търново. Малко ти е далечкоsuperfiat написа:като гледам оборотомера му е до 9000 об.мин. колега като гледам и ти си 1.6 16 .хайде да си направим един старт.
А за тая селика няма смисъл. Много зависи от състоянието на колата и УМЕНИЯТА на шофьора. Аз с моето тежко купе съм дърпал алфа 145 144коня на старт с кола и.....Така че не е важно колко натискаш газта, влияние имат пътната обстановка, моментното състояние на автомобила и още 1332434неща. Ама щом ти се рискува давай! Според мене за да ти предлага, не е напразно. Имай едно на ум
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
аз ли ??superfiat написа:ако си навит ,пиши.
не мерси, 1во съм загубен 2ро не обичам да юркам колцата :D а съм се дърпал на центъра на варна с едно пежо 205 пълно с хора в 2 през ноща и ме изяде, точно защото не обичам да я настъпвам
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Говориш за 16V...нямаш много шанс, развъртат се бързо.На 20 лв. се хвани, ако ти е първа гонка, пък и се пробвай по часовник на 400м колко ще направиш и тогава ще си прецениш.Кажи му да се пробва с 1.6 TS от алфа...то пак е 1.6!Може и с 1.7 боксер....Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: fiat bravo 1.6 16v - Toyota celica 1.6 16v drag
Ей голям мерак да си дадеш парите на вятъра :D Поне ако ще правиш такива стартове се пускайте за две победи от три старта, че иначе една микро грешка може да ти струва метри.Аз ако бях на твое място щях да си дам да ми пипнат мотора за няколкостотин лв, вместо да ги губя по залаганияsuperfiat написа:пичове от гонката с is-ката ме разобедихте но аз продължавам да си търся някой за един старт.вчера получих оферта за гонака със celica.този път офертата е с 100 лева по малко.честно да ви кажа че победа над bmw-то е по реална от тази над celica-та,поне според мен.искам да ме посъветвате дали да си дам парите или да се пробвам да ги взема.разправят че момчето е направило доста мангизи от стартове на военна рампа и то се с фиатове 1.6.какво ще кажете.
Коментар
-
и ти си прав,но моторчето ми е на 87000 километра и не искам да го барам.като му взема здравето ще се прави нещоici написа:Ей голям мерак да си дадеш парите на вятъра :D Поне ако ще правиш такива стартове се пускайте за две победи от три старта, че иначе една микро грешка може да ти струва метри.Аз ако бях на твое място щях да си дам да ми пипнат мотора за няколкостотин лв, вместо да ги губя по залаганияsuperfiat написа:пичове от гонката с is-ката ме разобедихте но аз продължавам да си търся някой за един старт.вчера получих оферта за гонака със celica.този път офертата е с 100 лева по малко.честно да ви кажа че победа над bmw-то е по реална от тази над celica-та,поне според мен.искам да ме посъветвате дали да си дам парите или да се пробвам да ги взема.разправят че момчето е направило доста мангизи от стартове на военна рампа и то се с фиатове 1.6.какво ще кажете.

Коментар
-
бе батка да нямаш пари в излишак , се гелдаш за пари да се гонишsuperfiat написа:пичове от гонката с is-ката ме разобедихте но аз продължавам да си търся някой за един старт.вчера получих оферта за гонака със celica.този път офертата е с 100 лева по малко.честно да ви кажа че победа над bmw-то е по реална от тази над celica-та,поне според мен.искам да ме посъветвате дали да си дам парите или да се пробвам да ги взема.разправят че момчето е направило доста мангизи от стартове на военна рампа и то се с фиатове 1.6.какво ще кажете.
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Гриша,докато аз се чудя как да му го напиша ти си го постнал :D Колега я обясни защо всички гонки които ще си уреждаш са за париGrisha_bravo написа:бе батка да нямаш пари в излишак , се гелдаш за пари да се гониш
Тука повечето колеги практикуват различни видове дръпки за спорта и тръпката ,а не за пари.Лично на мене ако ми дава пари за гонка съм пас,според мене хазарта няма място в моторните спортове.
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
по яко е да го правиш за удоволствие от колкото за париии
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар