защото може да е гт те са 105 коня и са голяма рядкост,но ако по колата не пише гт са ти объркали документите написали са го ей така по инерция , това в Италия доста често се случва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16V 0-100
Collapse
X
-
пише от ляво браво от дясно гт .километража и оборотомера са ми кръгли а не като другите и салона е като на гтbravosx 1,6 16v написа:защото може да е гт те са 105 коня и са голяма рядкост,но ако по колата не пише гт са ти объркали документите написали са го ей така по инерция , това в Италия доста често се случва
Коментар
-
Значи е гт 105 коня,честито колега тези са голяма рядкост дори в Италия , аз лично съм виждал само едно и едно друго със купе на нормално 1,6 само че със мотор 1,6гтsuperfiat написа:пише от ляво браво от дясно гт .километража и оборотомера са ми кръгли а не като другите и салона е като на гтbravosx 1,6 16v написа:защото може да е гт те са 105 коня и са голяма рядкост,но ако по колата не пише гт са ти объркали документите написали са го ей така по инерция , това в Италия доста често се случваforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
а рзлика в вида на мотора има ли .говора като визияbravosx 1,6 16v написа:Значи е гт 105 коня,честито колега тези са голяма рядкост дори в Италия , аз лично съм виждал само едно и едно друго със купе на нормално 1,6 само че със мотор 1,6гтsuperfiat написа:пише от ляво браво от дясно гт .километража и оборотомера са ми кръгли а не като другите и салона е като на гтbravosx 1,6 16v написа:защото може да е гт те са 105 коня и са голяма рядкост,но ако по колата не пише гт са ти объркали документите написали са го ей така по инерция , това в Италия доста често се случва
Коментар
-
колега пусни се с астра гсиsuperfiat написа:а рзлика в вида на мотора има ли .говора като визияbravosx 1,6 16v написа:Значи е гт 105 коня,честито колега тези са голяма рядкост дори в Италия , аз лично съм виждал само едно и едно друго със купе на нормално 1,6 само че със мотор 1,6гтsuperfiat написа:пише от ляво браво от дясно гт .километража и оборотомера са ми кръгли а не като другите и салона е като на гтbravosx 1,6 16v написа:защото може да е гт те са 105 коня и са голяма рядкост,но ако по колата не пише гт са ти объркали документите написали са го ей така по инерция , това в Италия доста често се случва
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Re: !
колега и аз като му праих тест на моя фиат и аз не бях сам щото имаше едно копеленце дето не му се вярваше че ще напълни километража и тряаше да го види с очите си.днес ще пробвам на бензин на колко оборота ще съм със 100км/ч ако рече да върви на бензин изобщоколеги аз на мойто съм му правил 220 до пловдив и то с човек до мен.но повече от това не става.
пък ако тръгне може и да засека за колко време ще стигне 100-така
1.6 16v Abarth
Коментар
-
после кажи
то като се замислих и аз ште пробвам неска моя
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
защо да се пускам с астра гси.не те разбрахGrisha_bravo написа:колега пусни се с астра гсиsuperfiat написа:а рзлика в вида на мотора има ли .говора като визияbravosx 1,6 16v написа:Значи е гт 105 коня,честито колега тези са голяма рядкост дори в Италия , аз лично съм виждал само едно и едно друго със купе на нормално 1,6 само че със мотор 1,6гтsuperfiat написа:пише от ляво браво от дясно гт .километража и оборотомера са ми кръгли а не като другите и салона е като на гтbravosx 1,6 16v написа:защото може да е гт те са 105 коня и са голяма рядкост,но ако по колата не пише гт са ти объркали документите написали са го ей така по инерция , това в Италия доста често се случва
fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
ии зашто , това че примерно се смеят на тебе не значи че се смеят и на насbiker_81 написа:Предлагам на всички които с 1,6 са видели над 200 на километража си по равен път да си прегледат километража или фантазиите :D ,че много ще ни се смеят в голф форума вече.
Коментар
-
Нека се смеят на смешните си голфове щот браво 1,6 прави над 200 дори с 4 човека и багаж който не вярва проблема е негов и как така ще слагаш голф до бравоbiker_81 написа:Предлагам на всички които с 1,6 са видели над 200 на километража си по равен път да си прегледат километража или фантазиите :D ,че много ще ни се смеят в голф форума вече.forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
колега,ако имаш кола която да стига 200 и отгоре с километраж който работи ела с мен до пловдив и карай след мен.ще останеш мнооооого изненаданbiker_81 написа:Предлагам на всички които с 1,6 са видели над 200 на километража си по равен път да си прегледат километража или фантазиите :D ,че много ще ни се смеят в голф форума вече.
Коментар
-
е как няма не знаиш ли че се пак имат двигател ГТИ .................bravosx 1,6 16v написа:Нека се смеят на смешните си голфове щот браво 1,6 прави над 200 дори с 4 човека и багаж който не вярва проблема е негов и как така ще слагаш голф до бравоbiker_81 написа:Предлагам на всички които с 1,6 са видели над 200 на километража си по равен път да си прегледат километража или фантазиите :D ,че много ще ни се смеят в голф форума вече.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар