Днес след като изпробвах бравото на един приятел как се пързаля с ръчна и как пушат предните гуми през това време решихме да пробваме коя кола е по-пъргава
"Гонката" се състоя по един баир, така че е малко неравностойна (не знам за кого, аз съм по-лек, но той е по-мощен
) Та на първа беше съвсем малко пред мен, на втора мина с една кола разстояние, а на трета направи колите 2 ... после спряхме, защото отсечката свърши ... Според вас на равен път как ще изглеждат нещата ? Кой-кого и как ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16V vs Fiat Punto Mk.II 1.2 8V
Collapse
X
-
пунтака няма шанс , майка ми иматакова пунто и не върви и на половината на моето браво,вярно пъргаво е ама бравото си е доста по звярforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
бе нека имам достатъчно пари и някой да продава пунто GT на части пък (rofl) Искам да си запазя моето, защото е много запазено и в много добро състояние, а в краен случай може да инвестирам в едно Uno Turbowizard88 написа:нз кво толкова смяташ да го правиш ама по-разумния вариянт е продаи твоито и земи спортинг :D
Коментар
-
от 188А4000 повече от 80 кобили без драстичен разход на гориво трудно ще извадишkiler_4o написа:бе нека имам достатъчно пари и някой да продава пунто GT на части пък (rofl) Искам да си запазя моето, защото е много запазено и в много добро състояние, а в краен случай може да инвестирам в едно Uno Turbowizard88 написа:нз кво толкова смяташ да го правиш ама по-разумния вариянт е продаи твоито и земи спортинг :D
- port, cam от 75mpi chip и пак си към 80те кобили - имам подобна кочинка за сити кар - ГТто е по добра идея но с това предно предаване и там има ядове на повечко кобили... тряя Quaiffe ATB diff...инак ако искаш се разходи до дупница - вчера гледах продават понапомпано и занемарено мк2 hgt на около 150кончета за около 5 бимбарици...
Punto Power
Коментар
-
после още 5 за ремонти докато го вкарам в движение и оправя всички глупости... Идеята ми беше цял двигател от пунто GT, но парите не ми стигат ... пък и съм практичен човек и ще си взема лап-топ ... и без това ако сложа мощен двигател трябва да сложа задължително по-широки гуми и да подобря цялата спирачна система ... за момента нямам толкова пари, така че ...f16 написа:от 188А4000 повече от 80 кобили без драстичен разход на гориво трудно ще извадишkiler_4o написа:бе нека имам достатъчно пари и някой да продава пунто GT на части пък (rofl) Искам да си запазя моето, защото е много запазено и в много добро състояние, а в краен случай може да инвестирам в едно Uno Turbowizard88 написа:нз кво толкова смяташ да го правиш ама по-разумния вариянт е продаи твоито и земи спортинг :D
- port, cam от 75mpi chip и пак си към 80те кобили - имам подобна кочинка за сити кар - ГТто е по добра идея но с това предно предаване и там има ядове на повечко кобили... тряя Quaiffe ATB diff...инак ако искаш се разходи до дупница - вчера гледах продават понапомпано и занемарено мк2 hgt на около 150кончета за около 5 бимбарици...
Коментар
-
1000 ще стигнат - колата е в движение - просто я е карал мърляв италиянец - мама им - правят супер аввтомобили а ги стопанисват като чуждиkiler_4o написа:после още 5 за ремонти докато го вкарам в движение и оправя всички глупости...
??? и къде смяташ да го монтираш? на мк2 1,2 8v мноооого трудно ще стане! - случаино имам и щаига тип ГТ - двигателя е по голям като обем от вместимоста на мк2 коша да не говорим че дори да успееш - което си е по същество mission impossible си оставаш и без табло-няма как да го подкараш с мотроникаkiler_4o написа:Идеята ми беше цял двигател от пунто GT
да не говорим за мъничките смешни амортисиори на мк2 тука няма да коментирам - страх те е да плуваш - не влизаи в морето - тъпо е тва с кинтите ама тва си е наи-скъпият спортkiler_4o написа:, но парите не ми стигат ... пък и съм практичен човек и ще си взема лап-топ ... и без това ако сложа мощен двигател трябва да сложа задължително по-широки гуми и да подобря цялата спирачна система ... за момента нямам толкова пари, така че ...Punto Power
Коментар
-
Няма значение, така или иначе няма да се захващам за сега с това ... А това за страха, което си писал - няма да го коментирам... Не ме познаваш - не говори за мен ... Далеч съм от страха, но съм и далеч от самоубийството...f16 написа:1000 ще стигнат - колата е в движение - просто я е карал мърляв италиянец - мама им - правят супер аввтомобили а ги стопанисват като чуждиkiler_4o написа:после още 5 за ремонти докато го вкарам в движение и оправя всички глупости...
??? и къде смяташ да го монтираш? на мк2 1,2 8v мноооого трудно ще стане! - случаино имам и щаига тип ГТ - двигателя е по голям като обем от вместимоста на мк2 коша да не говорим че дори да успееш - което си е по същество mission impossible си оставаш и без табло-няма как да го подкараш с мотроникаkiler_4o написа:Идеята ми беше цял двигател от пунто GT
да не говорим за мъничките смешни амортисиори на мк2 тука няма да коментирам - страх те е да плуваш - не влизаи в морето - тъпо е тва с кинтите ама тва си е наи-скъпият спортkiler_4o написа:, но парите не ми стигат ... пък и съм практичен човек и ще си взема лап-топ ... и без това ако сложа мощен двигател трябва да сложа задължително по-широки гуми и да подобря цялата спирачна система ... за момента нямам толкова пари, така че ...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар